aktuality

V Norimberku se v roce 2020 opět potkají řemesla s technologiemi

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Ve dnech 18. až 21. 3. 2020 se v Norimberku sejdou odborníci na dřevo a okna z celého světa na dvojici výstav HOLZ-HANDWERK a FENSTERBAU FRONTALE. 17 hal kompletně rezervovaného výstavního centra opět představí nejnovější trendy v dřevozpracujícím průmyslu a v segmentu oken, dveří a fasád.

Více než 1300 očekávaných vystavovatelů z více než 40 zemí vytvoří jedinečné informační fórum pro zúčastněné segmenty a je připraveno opět přilákat přibližně 111.000 zahraničních návštěvníků. Těmito údaji představili ředitelé obou veletrhů – Elke Harreiß (FF) a Stefan Dittrich (H-H) – připravovaný nadcházející ročník mezinárodním novinářům během online tiskové konference uskutečněné dne 25. 11. 2019. Kromě nich se jí zúčastnili ještě Dr. Bernhard Dirr, výkonný ředitel VDMA, Waldemar Dörr, generální ředitel oborového sdružení GFF, Jürgen Benitz-Wildenburg, vedoucí oddělení PR a komunikace ift Rosenheim a Stefanie Haug, PR manažerka FENSTERBAU FRONTALE & HOLZ-HANDWERK, NürnbergMesse.

Jedním z klíčových témat na obou veletrzích bude digitalizace. Spokojení zákazníci jsou zásadní pro úspěšný byznys jakékoliv kvalifikované obchodní firmy. Toho lze dosáhnout pomocí kvalifikovaného personálu, efektivních pracovních procesů, obchodních modelů založených na zisku a inovativních produktů a služeb. Proces digitalizace činí interakci těchto faktorů úspěchu transparentnější a snadnější než dřívější plánování a řízení. Jakými konkrétními způsoby lze však digitální transformaci uvést do praxe v malých firmách a živnostech? Odpovědi poskytne nově vytvořené fórum „Aplikovaná digitalizace pro řemeslníky“, realizované společností G+F Verlags- und Beratungs-GmbH ve spolupráci s NürnbergMesse. Celý program je od prosince k dispozici na stránkách www.holz-handwerk.de/programme.

HOLZ-HANDWERK slaví své 20. výročí

Během 20 ročníků se HOLZ-HANDWERK stal místem číslo 1 pro setkávání truhlářů a tesařů z celé Evropy a jednou z nejdůležitějších výstav strojů, zařízení a potřeb pro dřevozpracující průmysl. Pro rok 2020 je již několik měsíců kompletně rezervováno 7 hal. V rámci svého kulatého jubilea rozšiřuje výstava svůj podpůrný program ve spolupráci s nakladatelstvím Ferdinand Holzmann Verlag z Hamburku o půldenní workshopy na téma podnikání, tesař jako podnikatel, správné investování a provozování živnosti v době nedostatku kvalifikovaných pracovníků. Registrace na workshopy je od prosince 2019 otevřena na adrese www.holz-handwerk.de/programme.

Oblíbená odborná výstava „DesignObjekt – ObjektDesign“ Bavorské asociace tesařů s podtitulem „SÍLA MYŠLENEK – UVEDENÍ MYŠLENEK K ŽIVOTU“ nabídne spoustu návrhů pro praktické provedení požadavků zákazníků. Kromě toho HOLZ-HANDWERK CAMPUS nabídne klíčovou platformu na téma školení a profesní rozvoj, kde zástupci 17 univerzit, odborných škol a mistrovských školicích zařízení poskytnou informace o svých možnostech školení.

V anketě pro vystavovatele po skončení minulého veletrhu HOLZ-HANDWERK 2018 uvedlo 94 % zúčastněných firem, že navázaly nové obchodní kontakty, na základě kterých 95 % z nich očekávalo navazující obchody. Také návštěvnická anketa byla plná chvály. 97 % dalo kladné hodnocení exponátům, informačním zdrojům a možnostem navazování kontaktů.

Jako ideální způsob přípravy na svoji návštěvu veletrhu si můžete vytvořit seznamy osobních přání zajímavých vystavovatelů a produktů na adrese www.holz-handwerk.de/de/ausstellerprodukte.

FENSTERBAU FRONTALE: přední světový veletrh oken, dveří a fasád

FENSTERBAU FRONTALE 2020 opět zaplní 10 hal a společně s HOLZ-HANDWERK tedy obsadí celý výstavní areál NürnbergMesse. Inteligentní dům, automatizace, bezpečnost, energetická účinnost a udržitelnost, pohodlí, design a estetika jsou středem zájmu výstavních stánků a podpůrného programu. K hlavním tématům ve FENSTERBAU FRONTALE FORUM bude patřit větrání, bydlení přiměřené věku, používání denního světla a podpora další generace v dřevozpracujícím průmyslu. Ve čtvrtek 19. března 2020 se již podesáté bude konat fórum „Architektura-Okna-Fasády“, určená architektům a projektantům. Odborná výstava „Fenestration Digital“, kterou společně uspořádají ift Rosenheim a NürnbergMesse v hale 1, představí digitální procesy, produkty, zkoušky a služby.

Přehled všech vystavovatelů a produktových novinek pro FENSTERBAU FRONTALE 2020 najdete na www.frontale.de/de/ausstellerprodukte.

Foto z tiskové konference. Autor: Radomír Čapka

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina