technológie

CNC obrábění bez programování? Váš vstup do moderní výroby nábytku nemůže být jednodušší!

CNC obrábění bez programování? Váš vstup do moderní výroby nábytku nemůže být jednodušší!
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

Nové CNC centrum NEXTEC od firmy HOLZ-HER přináší kompletní řešení pro efektivní výrobu nábytku, jeho individuální a moderní prezentaci a efektivní prodej. Obráběcí centrum nabízí enormní flexibilitu a maximální využití v provozu a zaručuje přesnost a spolehlivost po dlouhá léta provozu díky kvalitním komponentům, jako je například dvojité kalené a broušené lineární vedení na všech osách, které je navíc krytováno. Přesné kuličkové matice pro osy Y a Z zajištují přesnou polohu nastavení. HOLZ-HER již standardně poskytuje záruku 10 let na všechna lineárních vedení.

Výhody a přednosti CNC centra NEXTEC mají možnost popsat naši zákazníci, například společnost TRONA s.r.o. z Pardubic ústy jednatele pana Miloše Peřiny popisuje přínos nové komplexní technologie: „Stroj absolutně překonal mé představy, co se týče přesnosti a rychlosti obrábění a maximálně zefektivnil výrobu při dodržení vysoké kvality opracovaných dílců. Máme nyní nové možnosti pro plánování zakázek a celkového rozvoje naší společnosti. Jedním slovem – paráda!“

Nejen společnost TRONA s.r.o. oceňuje, že je obráběcí centrum vybaveno moderním řídícím systémem a stroj je osazen výkonnými přímými pohony na všech lineárních osách. Uvedený typ řešení pohonů zaručuje extrémní hodnoty zrychlení a dynamiky stroje – přednosti jsou plně využity při pohybu v plně interpolovaných osách.

Komponenty pro automatizaci jsou optimalizovány pro plynulý tok materiálu strojem. Stroj může být vybaven zakládacími zdvihacími stoly nebo inteligentním „chaotickým skladem“ – systémem s vakuovými nakladači. HOLZ-HER nabízí celou řadu softwarových řešení pro plné začlenění do provozního řízení společnosti.

Precizně frézovaný stůl „High-Flow-Vacuum-Table“ zajištuje precizní a bezpečné upnutí dílce. Všechny dorazy jsou eloxované a pohybují se v kalených a nastavitelných pouzdrech a to zajištuje dlouhodobou přesnost nulového bodu. Integrovaný výměník nástrojů zaručuje krátké cykly výměny nástroje. Výměník je opatřen pneumatickým krytem, který zajištuje čistotu kužele a bezpečnost provozu.

Obráběcí centra HOLZ-HER jsou koncipována podle nejmodernější bezpečnostní normy a materiálů s důrazem na požadavky zákazníka. Spolehlivá údržba a kontrola servisních intervalů je řešena softwarově, včetně nastavení mazacích cyklů. Pokyny pro údržbu jsou uloženy v systému pomocí jednoduchých oken s grafickými návody v češtině.

Nové CNC centrum NEXTEC z produkce firmy HOLZ-HER máte možnost osobně vyzkoušet v provozu na plánované akci pořádané společností PILART s.r.o. jakožto výhradním zástupcem výrobce HOLZ-HER pro ČR.

Tradiční „Předváděcí dny“, kde bude předváděn nejen tento stroj, se konají ve dnech 22. až 24. října v sídle společnosti PILART s.r.o. v Blansku. Jste srdečně zváni!

Kontakt:

PILART s.r.o.
Ericha Roučky 2499/11
CZ-678 01 Blansko
tel.: +420 516 410 587
e-mail: pilart@pilart.cz
www.pilart.cz

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina