technológie

Zpracováváte výhradně masivní dřevo? Pak máme řešení pro každý Váš výrobek

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

Stroje na zpracování masivního dřeva nejsou pro nás jen doplněním sortimentu, ale přímo se na ně specializujeme. Naší filosofií není „umět prodat cokoliv“ a pak trnout v obavách, jestli jsme dodali správnou technologii. Možná jsme v tomhle až staromódní, ale jsme přesvědčeni, že jedině specializace na jeden obor a naše kompetence nám zajistí klienty, kteří se k nám vracejí s důvěrou. Mezi tyto zákazníky patří nejvýznamnější firmy s vysokými výrobními kapacitami a také střední a menší firmy sázející na vysokou flexibilitu výroby a kvalitu produktu, která předčí jejich konkurenci.

Zastupujeme v České republice skupinu firem WEINIG, která je již od 60. let 20. století celosvětově špičkou v oboru strojních technologií na obrábění masivního dřeva pro výrobu běžných výrobků (hoblované a profilované lišty, okenní hranoly, spárovka, dřevěná okna, KVH, BSH atd.), ale také pro speciální výroby (profilování a řezání plastů, dřevěné sudy, strukturování dřeva, apod.).

Pro naše klienty je nejdůležitějším kritériem hlavně kvalita vyráběného produktu, která je upřednostňuje před jejich konkurencí a rovněž tím mají i menší počet reklamací a zmetků. Dále požadují výkonnost zařízení a jeho spolehlivost, čili méně výrobních prostojů. V poslední době nabývá na významu dodržování termínů dodání a uvedení do provozu, což je důležité hlavně při dodávkách zařízení za podpory dotačních programů a při dodávkách do téměř nepřetržitých provozů. Ve vztahu k výše uvedeným požadavkům se cena zařízení často stává jen jedním z mnoha parametrů, ne tedy tím nejdůležitějším, neboť zkušení podnikatelé již vědí, že pokud vybrané zařízení funguje dlouhá léta spolehlivě, náklady se mu vždy v rozumné době vrátí – to zjistí už tehdy, když si spočítá, nakolik se celá investice promítne např. do jednoho kusu jeho výrobku.

Nezanedbatelnou roli hraje důvěra ve značku těchto strojů u odběratelů vyráběných produktů, zvyšuje se tím totiž jejich jistota, že výrobce pro ně bude schopen udržet kvalitu výrobků na stejné úrovni po dlouhou dobu.

A nesmíme taky zapomenout i na často opomíjenou hodnotu při pozdějším přeprodeji a poptávanost této značky na trhu vůbec, protože to v praxi znamená, že i při pozdějším prodeji je o tyto stroje zájem a lze je znovu výhodně prodat. Významné jsou proto nejen reference v ČR, ale při dnešním propojeném světě i v celoevropském měřítku.

Vzhledem k tomu, že nelze počítat se snížením cen vstupní suroviny ani se snížením platů zaměstnanců, vede jediná cesta ke konkurenceschopnosti přes zvýšení produktivity práce. Jelikož jsou v současnosti požadovány často malé série výrobků, musí výrobci umět zareagovat velmi rychle, s minimálními ztrátovými časy při přestavování stroje a to vše při zachování vysoké kvality opracování – právě na tyto požadavky jsou naše stroje orientovány.

Jako zástupci této značky se snažíme odlišit hlavně tím, že se zákazníkům věnujeme s maximálním nasazením, což v současné zrychlené době bohužel nebývá úplnou samozřejmostí. Pro ty, kteří s námi tuto zkušenost již mají, je to často rozhodující argument pro další investici právě u nás. K tomu napomáhá i nízká fluktuace v naší firmě a stabilní kádr již po několik let.

Naší nezanedbatelnou předností je i to, že máme přímý kanál jak k náhradním dílům (i do 24 hodin), tak i k servisu telefonickým poradenstvím přímo s výrobcem – to vše samozřejmě s naší cizojazyčnou podporou. Kromě toho disponujeme vlastními servisními techniky.

A abychom byli při zpracování masivního dřeva co nejkomplexnější, máme v sortimentu i další technologie mimo skupinu firem WEINIG – např. pro zpracování dřevního odpadu (sekačky, mlýny, drtiče, briketovací lisy), pilařskou techniku do pilnic atd.

Rádi Vám pomůžeme s realizací Vašich plánů.

Kontakt:

AXIMA MORAVA s.r.o.
zastoupení WEINIG v ČR
Záhumenní 493/8
742 21 Kopřivnice
Tel.: +420 556 880 310
E-mail: info@aximamorava.cz
www.aximamorava.cz

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina