technológie

Na pohľad ako olej, ale odolný ako lak: Remmers HWS-112-Hartwachs-Siegel

Remmers
HWS-112-Hartwachs-Siegel kombinuje pozitívne vlastnosti laku a oleja. Foto: archív Remmers
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzercia

Lak alebo olej? Pri voľbe povrchovej úpravy drevenej podlahy, schodiska alebo nábytku často stojíme práve pred touto otázkou. Nechajte dilemu riešiť iných, spoločnosť Remmers vám s produktom HWS-112-Hartwachs-Siegel ponúka riešenie!

HWS-112-Hartwachs-Siegel kombinuje pozitívne vlastnosti laku a oleja, čo ho predurčuje na rôznorodé použitie. Tento inovatívny hybridný produkt zabezpečuje ochranu drevených podláh, schodísk alebo nábytku v interiéri, ale je rovnako vhodný na povrchovú úpravu kúpeľňových a saunových prvkov. Je to jedinečný produkt, ktorý dokonale ochráni povrch pred prienikom vody a zároveň zabráni akémukoľvek prenikaniu nežiadúcich látok naspäť do prostredia.

HWS-112-Hartwachs-Siegel prešiel viacerými testami a získal certifikáty, ktoré zaručujú, že produkt spĺňa normy bezpečnosti hračiek a je vhodný napr. aj pre styk s potravinami.

Okrem spomenutých pozitívnych vlastností má HWS-112-Hartwachs-Siegel aj veľmi jednoduché spracovanie. Jednozložkový hotový produkt môžete nanášať nielen striekaním, ale aj valčekom. Po tenkom a rovnomernom nánose nasleduje medzibrúsenie a opakovaný nános ešte v jednej vrstve. Výsledkom sú hlboko matné povrchy a prirodzené zvýraznenie kresby dreva, pričom póry ostávajú otvorené alebo polouzavreté. Po vytvrdnutí je drevo chránené pred dlho­dobým chemickým a mechanickým zaťažením na úrovni bežných 2-zložkových PUR lakov, pričom si zachováva vzhľad olejovaných alebo voskovaných povrchov.

Špeciálne vlastnosti
•    Lak a olej v jednom 1-zložkovom hybridnom produkte
•    Vytvára matný, prirodzený vzhľad povrchu na pohľad aj na dotyk
•    Ideálny pre použitie na drevené podlahy, schodiská a nábytok
•    Extrémne odolný proti oderu a poškriabaniu
•    Vytvára protišmykový povrch
•    Minimálny sklon k vylešteniu povrchov
•    Vhodný aj na detské hračky a do interiérov lodí

Kontakty:

Remmers s.r.o.
tel.: +421 919 439 555
e-mail: svocak@remmers.sk
FB: facebook.com/remmersSVK
www.remmers.com

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina