technológie

Aduro MDF-4IN1: Kompletné riešenie krycích náterových systémov z jedinej plechovky

Adler
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzercia

Izolácia, plnič, farebný lak a vrchný ochranný lak v jednom – a to v mnohých farebných prevedeniach. Aduro MDF-4in1 je efektívny, užívateľsky príjemný, rýchloschnúci a môže byť použitý priamo na doskách MDF. Vzhľadom na vynikajúcu odolnosť v prsteňovom teste je najvhodnejší pre vysoko kvalitné pigmentované nátery vhodné do celého interiéru. Komplexná farebná paleta v troch úrovniach lesku zdôrazňuje všetky jeho schopnosti.

ADLER – S farbou v krvi

S viac ako 600 zamestnancami je ADLER popredným rakúskym výrobcom lakov, farieb a prostriedkov na ochranu dreva. Spoločnosť bola založená v roku 1934 Johannom Berghoferom a teraz je prevádzkovaná treťou generáciou. Každoročne opúšťa továreň v Schwazi približne 17 000 ton farieb, ktoré sa predávajú zákazníkom vo viac ako 25 krajinách sveta. Spoločnosť ADLER má svoje vlastné distribučné spoločnosti v Nemecku, Taliansku, Poľsku, Švajčiarsku, Beneluxe, Českej republike a na Slovensku.

Obľúbenejší, farebnejší, lepší: Aduro MDF-4in1 od spoločnosti ADLER

Dokáže jednoducho všetko: farebný náter Aduro MDF-4in1 od spoločnosti ADLER kombinuje izoláciu, plnivosť, krytie a ochranu, čo je ideálne riešenie pre rýchle a jednoduché vytváranie dokonalých farebných nábytkových plôch. Pridaním názvu „Aduro” – pre produkty na báze rozpúšťadiel od spoločnosti ADLER – obľúbený všestranný výrobca tirolských náterov teraz prichádza s ešte lepšími vlastnosťami produktov. Aduro boduje väčšou odolnosťou v prsteňovom teste, dodatočným leskom – a vďaka dvom novým základným farbám ešte väčšou flexibilitou, čo sa sýtosti týka!

Účinný

„Používame nové Aduro MDF-4in1 počas niekoľkých týždňov a sme veľmi spokojní,“ hovorí Theo Haas, renomovaný výrobca nábytku z Haas Au an der Donau, Horné Rakúsko. Ušľachtilé kusy nábytku od spoločnosti Haas sú vyrobené s elegantným dizajnom a dôrazom na najmenší detail – samozrejme aj z hľadiska povrchu. Preto sa rodinná firma spolieha na nátery ADLER – napríklad na lak Aduro MDF-4in1. Pretože názov hovorí za všetko: dvojzložkový polyuretánový lak spája štyri dôležité prvky vytvárajúce pekný povrch: izolácia, plnivosť, farba a vrchný ochranný náter v jednom produkte.

Výsledkom je, že tento farebný náter je ideálny pre použitie na MDF doskách v procese na báze lak na lak. S dvomi až tromi nánosmi je možné dosiahnuť plné povrchy s veľmi dobrou odolnosťou v prsteňovom teste. Tento faktor vývojári ADLER ešte vylepšili. Rozšírili rozsah matného lesku na G30 aj o obľúbený mat G10. Vďaka dvom základným odtieňom je teraz možné dosiahnuť veľmi silné červené a oranžové odtiene, ktoré boli predtým ťažko realizovateľné. Výrobcovia nábytku sa môžu tešiť na novú dimenziu farebného lakovania: Aduro MDF-4in1 od firmy ADLER to umožňuje!

Výhody produktu Aduro MDF-4IN1

•    rýchloschnúci 2-zložkový pigmentovaný PUR lak
•    dobrá plnivosť
•    vynikajúca brúsiteľnosť
•    veľmi dobrá odolnosť v prsteňovom teste
•    použiteľný priamo na MDF dosky a dosky so základovou fóliou
•    optimálna chemická a mechanická odolnosť
•    široká paleta farebných odtieňov v troch stupňoch lesku

Oblasť použitia

Aduro MDF-4in1 je vhodný pre vysoko kvalitné pigmentované lakovanie nábytkových a interiérových dielov vrátane kuchynských plôch a sanitárneho nábytku.

Číslo položky: 2201 ff
Balenie: 1 kg | 4 kg | 20 kg
Farebné odtiene: 12 základných farebných odtieňov, dostupný aj vo všetkých RAL, NCS a sanitárnych odtieňoch
Stupne lesku: G10 | G30 | G50

Kontakty:

ADLER Slovensko s.r.o.
Montážna 3, P.O.Box 180
SK-971 01 Prievidza
tel.: +421 46 5199 621
e-mail: info@adler.sk
www.adler.sk

ADLER Česko s.r.o.
Pražská 675/10
CZ-642 00 Brno – Bosonohy
tel.: +420 731 725 957
tel.: +420 605 899 044
e-mail: info@adlercesko.cz
www.lakyadler.cz

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina