technológie

Novinky v software PRO100 pro výrobu nábytku a interiérový design

PRO100
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

Program PRO100 je oblíbeným nástrojem návrhářů, výrobců a prodejců nábytku. Aktuální verze PRO100 6 přináší množství nových nástrojů pomocných při vytváření nábytku a prezentací vašich projektů. Úplnou novinkou je externí rendrovací modul KRAY pro vytváření ještě kvalitnějších vizualizací.

Nová verze obsahuje mnoho vylepšení, jako například generátor rotačních těles, skrývání objektů, návaznost textur nebo automatické rozmístění polic. Rovněž knihovna materiálů a nábytku je rozšířená o novou kuchyňskou řadu, dvířka Trachea, aktuální kolekci Egger nebo Kronospan Global Collection.

Hromadná záměna objektů

Mezi nejdůležitější změny patří možnost hromadné záměny prvků v projektu. To přináší výrazné zrychlení práce projektanta. V celém projektu lze jedním kliknutím vyměnit všechny úchytky, panty, dvířka nebo i celé systémové zásuvky. Nahrazovaný prvek z knihovny se může rozměrově přizpůsobit původnímu prvku (platí pro náhradu dvířek nebo zásuvek) nebo zarovnat na předem určenou pozici v projektu v případě úchytek. Náhrada probíhá na základě společných identifikátorů určitých skupin objektů. Tyto identifikátory si uživatel během vytváření knihoven může libovolně upravit, a tak přizpůsobit koncepci vlastní knihovny nábytku.

Panorama 3D

Panorama je nový způsob prezentace projektu zákazníkům. Návrhy již není nutné tisknout nebo vytvářet několik různých pohledů a posílat jako přílohy e-mailu. Nyní si vystačíte s jedním interaktivním 3D souborem panoramy. Panoramu si zákazník prohlídne v libovolném internetovém prohlížeči, v chytrém telefonu, VR brýlích nebo ji můžete umístit na vlastní internetové stránky.

KRAY render

Další novinkou je KRAY render – doplňkový modul pro vytváření realistických vizualizací metodou ray tracing. Intuitivní rozhraní modulu KRAY umožňuje vyexportovat projekt z PRO100 do KRAY a generovat vizualizace, které dokonale simulují skutečnost. Po vyexportování projektu můžeme dále bez omezení pracovat v PRO100 na stejném nebo novém projektu a samotný proces výpočtu vizualizace běží na pozadí na procesoru bez zatěžování grafické karty.

KRAY render rovněž umožňuje vytvářet 360° sférické obrázky pro prezentaci na sociálních sítích nebo 3D panoramy ve formátu HTML pro prezentaci na smartfonech.

Srdečně zveme k návštěvě našich internetových stránek pro100.cz nebo pro100.sk, na kterých najdete další informace o nové verzi a rovněž inspirativní galerii vizualizací projektů. DEMO verze je volně ke stažení.

Kontakt:

PRO100 software, spol. s r.o.
ul. Vranovská 102, 614 00 Brno
Czech Republic
tel.: +420 545 245 707
e-mail: info@pro100.cz
www.pro100.cz
www.pro100.sk

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina