aktuality

MOBITEX a Stavební veletrh Brno 2019 v nové podobě a v novém termínu

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Trojlístek souběžně probíhajících veletrhů Stavební veletrh Brno, veletrh DSB – Dřevo a stavby Brno a Veletrh nábytku a interiérového designu MOBITEX se v příštím roce představí hned s několika novinkami.

Největší změnou je přesun termínu konání na začátek jara, konkrétně na termín 27. 2. – 2. 3. 2019. Nový termín lépe vyhovuje sezónnímu charakteru oboru stavebnictví a umožňuje získání potřebných informací, přehledu o novinkách na nadcházející období nebo nalezení realizátorů a dodavatelů staveb, stavebních materiálů či nábytku ještě před zahájením stavební sezóny. Na veletrhu MOBITEX budou návštěvníci také poprvé moci vidět novinky pro sezonu 2019, protože je prvním středoevropským nábytkářským veletrhem v roce.

Hlavním tématem Stavebního veletrhu bude nově projekt Chytré bydlení, který propojí Stavební veletrh Brno, veletrh DSB – Dřevo a stavby Brno i Veletrh nábytku a interiérového designu MOBITEX. V dnešní době je možné již téměř vše převést do digitální podoby, proto ovládání osvětlení, elektroinstalace, teploty či stínění na dálku není již nic nereálného nebo nedosažitelného. Každá domácnost si může snadno nainstalovat inteligentní systém, který tohle vše umožní, jednoduše bez složitých zásahů bezdrátově přes Wi-Fi nebo Bluetooth. Na praktických ukázkách bude demonstrováno, jak může fungovat inteligentní domácnost v praxi – využití různých druhů stavebních materiálů, technologií, nábytku a designu v propojení s mobilními a smart zařízeními.

Inovací prošla i vizuální podoba veletrhů a také návštěvní doba, která bude nově od 9 do 17 hodin.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina