archív aktualít rok 2015

Získejte peníze z Evropské unie. ZDARMA Vám poradíme jak na to!

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Martin DiteV rámci odborného doprovodného programu na veletrhu WOOD-TEC v Brně bude ve dnech 20. – 23. října ve WOOD-TEC Areně v pavilonu F probíhat seminář na téma „Otevřené a očekávané dotační výzvy pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl“.

Návrh operačních programů v rámci období 2014 – 2020 nedávno vyústil v podobě otevření prvních výzev pro podnikatele, především pro projekty zaměřené na nákup výrobních technologií, výzkum a vývoj, nákup výrobních technologií, rekonstrukci podnikatelských objektů, úspor energie a dalších. Již je také známa podoba dalších programů v rámci strukturálních fondů, ale také například i konkrétní podoba investičních pobídek. Na interaktivně pojatém semináři budou detailně probrány podmínky prvních výzev v rámci OP Podnikání pro konkurenceschopnost i dalších nových dotačních programů pro podnikatele, každá aktuální dotační příležitost bude vysvětlena na příkladech modelových podporovaných projektů. Účastníci také obdrží aktuální přehled otevřených a očekávaných dotačních příležitostí na míru své organizace.

Odborník na dotační problematiku Ing. Martin Dítě na semináři představí informace o otevřených i očekávaných oblastech podpory pro podnikatele, o způsobu finanční podpory (vratné či nevratné finanční prostředky) a územním vymezení podporovaných regionů. Dále o pravidlech, která by měla platit při přípravě i realizaci projektů v dalším rozpočtovém období. V této souvislosti již pro každou aktuální výzvu představíme vhodný modelový projekt a konečné výhody a rizika využití těchto dotačních programů.

Podrobnosti budou zveřejněny na webových stránkách veletrhu www.wood-tec.cz.

Zdroj: BVV

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina