archív aktualít rok 2015

Scéna: Inspirace & Trendy 2015

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

SCENA 2015Ve druhé polovině března (19.–22. 3. 2015) se na pražském výstavišti PVA EXPO v Letňanech uskuteční pětice veletrhů zaměřených na bydlení, vybavení kanceláří, design a zahrady FOR HABITAT, FOR FURNITURE, FOR OFFICE, FOR GARDEN a BYDLENÍ 2015, doplněná projektem na podporu novinek DESIGN SHAKER, propagujícím současný design.

Součástí veletrhu FOR FURNITURE bude také 2. ročník speciální expozice SCÉNA: Inspirace & Trendy 2015, kterou stejně jako loni připravuje interiérová návrhářka a designérka Ing. Iva Bastlová, DiS. z ateliéru LOXO. Tato speciální expozice bude zaměřena na představení několika směrů, postavených na současných interiérových trendech, jimiž se autorka nechala inspirovat na velkých zahraničních veletrzích. Bude rozdělena do čtyř sekcí se zcela odlišnými inspiracemi – INDUSTRIAL (styl inspirovaný průmyslovými prvky a materiály), ORIENT (styl postavený na barvách a vzorech orientu), NEUTRAL (styl plný jemných linií a něžných barev, jenž vzhlíží do budoucnosti) a MIX MASH (eklektický, výrazný styl kombinující zdánlivě nesourodé materiály a výrazné barvy zkrocené do harmonie). „Jednotlivé sekce SCÉNY, situované na ploše necelých 130 m2, budou složeny z působivého aranžmá a velkých vzorkovníků – výběru materiálů od podlah přes tapety a bytový textil až po výrobu nábytku apod.,“ slibuje Ing. Bastlová s tím, že tato expozice bude zaměřena na odbornou veřejnost s cílem představit různé materiály z českého trhu. Jejím záměrem bude také informovat laickou veřejnost o stylech, možných kombinacích a aktuálních trendech z interiérového designu.

Expozice SCÉNA: Inspirace & Trendy 2015 bude tentokrát umístěna samostatně mimo klasické stánky ve vloni nově zprovozněné vstupní hale II letňanského výstaviště, kde bude k diskuzi připravena také samotná autorka přehlídky. Bližší informace o projektu lze nalézt na www.scena-inspirace-trendy.cz.

 

 

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina