archív aktualít rok 2015

Grand Prix MOBITEX 2015 sekce student: přihlaste své výrobky!

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

GPM-student14Mezinárodní veletrh nábytku a interiérového designu Mobitex každoročně provází soutěž, které se mohou ve dvou sekcích zúčastnit sami vystavovatelé a studenti. Ve studentské sekci Grand Prix Mobitex  se i letos představí práce studentů ze středních a vysokých škol z ČR a SR působících v oblasti nábytku a bytového vybavení.

Studenti mohou samostatně nebo v rámci školy přihlásit své výrobky, prototypy nebo modely vzniklé v uplynulém roce, a to až do 1. března 2015.

Po posouzení odbornou komisí budou nejlepší práce vystaveny na veletrhu Mobitex 2015.  Hodnocena je originalita, kreativita, progresivita, nekonvenčnost a funkčnost návrhu. Vítězům na prvních třech pozicích patří kromě ocenění také motivující finanční odměna. Zvláštní ocenění uděluji Klastr českých nábytkářů a Národní centrum nábytkového designu, o. p. s.. Letošní novinkou je speciální kategorie „Výrobek ze dřeva z českých lesů“, podpořená Nadací dřevo pro život.

Pro mnohé studenty je Grand Prix Mobitex jednou z prvních možností, jak představit svou práci širší veřejnosti a získat tak cenné zkušenosti a profesní kontakty.

Více informací a přihlášku naleznete ZDE.

Zdroj: BVV

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina