archív aktualít rok 2014

Den dřevostaveb 2014

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Drevostavba vzorAsociace dodavatelů montovaných domů (ADMD) připravuje na sobotu 27. 9. 2014 první ročník marketingové akce s názvem „DEN DŘEVOSTAVEB 2014“. Jejím cílem bude propagovat u široké veřejnosti kvalitní dřevostavby, a to nejenom vzorové a referenční domy, ale i rozestavěné stavby členských firem ADMD. V zahraničí se takovéto akce těší velké oblibě, a proto se asociace rozhodla uspořádat podobnou akci i v České republice.

Akce bude v uvedený den probíhat od 10:00 do 17:00 hodin ve vybraných vzorových a referenčních domech a na rozestavěných stavbách členů ADMD, jejichž seznam bude od poloviny září zveřejněn na webu asociace www.admd.cz. Jejím smyslem bude, zejména laické veřejnosti a zájemcům o komplexní a kompetentní informace o dřevěných montovaných domech, co nejvíce prezentovat a přiblížit moderní dřevostavby, jejich konstrukci, vlastnosti a samotnou technologii výstavby.

„Den dřevostaveb 2014 tak umožní veřejnosti si domy postavené členskými firmami ADMD nejenom prohlédnout na vlastní oči, ale i osahat, prozkoumat všechny detaily a dozvědět se od kvalifikovaných zástupců a prodejců jednotlivých firem všechny potřebné informace, které při svém rozhodování potřebují, a to např. o cenách, možnostech financování, průběhu stavebního řízení a časovém harmonogramu zakázky, záruce, vybavení domů domácí technikou apod. Jinými slovy se dá říci, že půjde o den otevřených dveří ve vybraných dřevostavbách v ČR,“ říká předseda ADMD Ing. Vratislav Blaha, CSc. a dodává, že dle jeho předpokladu se do akce se svými vzorovými domy zapojí většina členů ADMD a zájemci tak budou moci navštívit až kolem padesáti dřevostaveb v různých místech republiky.

Informace o těchto stavbách budou k dispozici, mimo již zmíněného webu, také na veletržním stánku ADMD na veletrhu For Arch, který proběhne týden před akcí 16. – 20. 9. 2014 v Praze na výstavišti PVA v Letňanech. Základní informace o akci je možné získat z přiložené pozvánky.

Zdroj: tisková zpráva ADMD

Ilustrační foto

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina