archív aktualít rok 2014

Ocenění pro BJS Group za používání inovativní vytvrzovací UV LED technologie Sherwin-Williams

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

BJS LED AWARD MŠvédská průmyslová skupina BJS – která nyní používá vytvrzovací technologii LED společnosti Sherwin-Williams – byla oceněna RadTech Emerging Technology Award 2014. Společnost BJS jako jedna z prvních začala používat ekologicky šetrnou a energeticky nenáročnou technologii vytvrzování UV LED ve velkých objemech při průmyslovém zpracování dřeva.

BJS obdržela cenu 14. května 2014 v Chicagu v USA na konferenci UV LED na RadTech W&B Technology Expo&Conference.

Nízká energetická náročnost a rovnoměrné rozložení UV energie z LED zařízení při vytvrzování umožňuje BJS šetřit energii a díky stabilnímu procesu vyrábět kvalitnější výrobky na jejich dokončovacích linkách.

Zařízení pro vytvrzování LED se nyní používá i v dalším výrobním závodě BJS – v Humpolci v České republice. Více info na www.radtech2014.com.

Logo S-WSpolečnost Sherwin-Williams je jedním z předních dodavatelů materiálů a řešení pro průmyslovou povrchovou úpravu. Vlastní síť kvalifikovaných odborníků a poskytuje služby technického servisu, což je pro její zákazníky zásadní. Bohatá historie v oblasti inovací a kvality dělají ze společnosti Sherwin-Williams jednoho z nejdůvěryhodnějších dodavatelů povrchové úpravy na světě.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina