archív aktualít rok 2014

Zařídili dětem exkurzi v České televizi

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Anteria CT2 mSpolečnost ANTERIA z Budišova, specializující se na kancelářský a laboratorní nábytek, navázala před třemi lety zajímavou spolupráci s Českou televizí. Na Kavčích horách pro ni vybavila kanceláře i specializovaná dabingová pracoviště. Díky dobrým vztahům si nyní mohly děti z budišovské základní školy udělat exkurzi do televize.

Při vzniku spolupráce s Českou televizí šlo o čas a kvalitu. Velkým plusem bylo také to, že společnost dokázala nabídnout zajímavé prostorové řešení s ohledem na práci, která se v kancelářích prováděla.

ANTERIA má výrobní prostory v obci Budišov na Třebíčsku, kde se snaží podporovat tamní základní školu. Využila dobrých vztahů s Českou televizí a pro žáky upořádala výjimečnou exkurzi.

„Na exkurzi do České televize jely děti, které reprezentovaly školu v různých soutěžích nebo se ve volném čase podílely na pořádání akcí pro veřejnost, jako jsou jarmarky, plesy a podobně,“ uvedl obchodní zástupce společnosti ANTERIA Jan Menčík. Z České televize zajel autobus plný nadšených dětí do centra Prahy a následoval program po památkách hlavního města.

Anteria CT3

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina