archív aktualít rok 2014

Intersalon Trachea 2014: Návrat k domácím výstavám

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Trachea intersalonVe čtvrtek 12. června uspořádala společnost Trachea v prostorách svého areálu v Holešově výstavu nábytkových komponentů INTERSALON 2014 s podtitulem Interiérové inspirace.

Asi tři stovky návštěvníků měly možnost shlédnout expozice dvanácti prezentovaných značek: Blum, Dřevozpracující družstvo Lukavec, Egger, Elko lighting, Franke, Hranipex, Kesseböhmer, Kronospan, Mivokor, Rujzdesign, Vydona a pochopitelně pořádající Trachea. Většina z nich si také nenechala ujít příležitost nahlédnout pod pokličku výroby nábytkových dvířek na moderních strojích včetně nejnovější technologie digitálního potisku Overface.

Vedení Trachey vidí v tomto způsobu prezentace formou domácích výstav perspektivu. Poukazuje přitom na klesající návštěvnost tradičních veletrhů, což z velké části přičítá hlavně rozmachu internetu. Zároveň ale upozorňuje na to, že potřeba vidět věci na vlastní oči a možnost živého kontaktu je nenahraditelná. Domácí výstavy, které i v našem oboru využívá stále více firem, proto vidí jako jedno z možných řešení této situace.

„V minulosti jsme se jako spoluvystavovatelé účastnili několika ‚hausmesse‘ našich partnerů a byli jsme velmi spokojeni. Zájem a účast odborné veřejnosti byly prakticky srovnatelné s klasickým veletrhem a náklady řádově nižší. Komornější prostředí navíc vede k mnohem lepší komunikaci. Proto jsme se rozhodli uspřádat podobnou akci a přizvat na ni firmy, které považujeme za špičky v našem oboru,“ uvedl obchodní ředitel Trachea, a.s. Jiří Slovák.

Zdroj: Trachea

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina