archív aktualít rok 2014

TON nabízí nejen nábytek, ale i inspiraci

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

TON Showroom Holesovice 1mSpolečnost TON znovuotevřela svůj showroom na ulici Komunardů v Praze 7. Představila zde nový koncept prodeje a společně se svými modely začala nabízet také doplňky českých designérů i značek.

„Odezva na nový katalog TON, kde jsme při stylingu pracovali s designovými doplňky, byla velmi pozitivní. Právě to byl jeden z hlavních impulzů, proč jsme se rozhodli stejnou atmosféru přenést i na prodejny. Chceme, aby byla pro zákazníky inspirativní, aby jim poskytovala nápady, jak pracovat s interiérem a doplňky,“ vysvětlil marketingový ředitel společnosti TON Jan Juza.

Společně s designovými i tradičními modely TON se tedy příchozí mohou těšit na značky Brokis, Lasvit, Verreum, Stará huť, Bomma, Piršč, Qubus, Plesl a Artěl. Návrh prostor zpracovalo studio Olgoj Chorchoj, o styling se postarala Michaela Tomišková a o grafické zpracování studio Marvil.

TON Showroom Holesovice 1V

TON zde také poprvé představoval českým partnerům novinky z letošního Salone del Mobile, židli a barovou židli Merano. Ty vznikly jako set k úspěšnému křeslu, které již získalo ocenění Red Dot Design Award i Good Design. V jejich konstrukci je propojeno masivní dřevo s harmonickými tvary ohýbané překližky v sedáku a opěrce. Díky výrobní technologii jsou oba modely velmi lehké a neobsahují šrouby či kovové části. U barových židlí si lze zvolit ze dvou výšek, židle zase stohovat. K těmto či dalším modelům designér Alexander Gufler navrhl ještě stůl Stelvio, vycházející ze stejných tvarových principů. Je prostorný, s masivními nohami, zaoblenými hranami a díky absenci lubu lze pod jeho dýhovaný plát bez problému zasunout nejen židle, ale také křesla s područkami.

TON Showroom Holesovice 2V

Dalším místem, kde bude TON novinky prezentovat, bude prodejna v Mnichově a na konci měsíce se zúčastní také berlínského designového veletrhu DMY.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina