archív aktualít rok 2014

TOP domem 2014 se stal chanovický INSPIRACE II

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Haas TOPdum 1mSpolečnost HAAS FERTIGBAU Chanovice, patřící k předním tuzemským dodavatelům montovaných dřevostaveb rodinných a bytových domů a nejrůznějších halových staveb, se od úterka 18.3. 2014 pyšní dalším oceněním své produkce – titulem TOP DŮM 2014.

Rodinný dům společnosti HAAS FERTIGBAU s projektovým označením INSPIRACE II získal nejvyšší ocenění odborné poroty v rámci prestižní soutěže pořádané časopisem Dům & zahrada.

Haas TOPdum 1V

„Tento dům, vyráběný v rámci naší řady PREMIUM LINE, získal při hlasování poroty ve své kategorii nejvyšší počet hlasů a stal se tak TOP DOMEM 2014. Tento titul, kterého si velmi vážíme, mu náleží po celý letošní rok,“ pochlubil se nám Ing. Petr Zuk, vedoucí prodeje rodinných domů s tím, že podle něj hlavní roli při hlasování sehrála do nejmenších detailů promyšlená koncepce oceněného domu. Ta je založená na kontrastu dvou vzájemně propojených jednopodlažních kubistických hmot, který je navíc umocněn použitím rozdílných materiálů na fasádě objektu. Hmotové řešení se promítá rovněž i do funkčního a prostorového uspořádání vnitřních prostorů. Vyšší hmota vymezuje společenskou část domu, jíž dominuje obytný prostor charakteristický svojí otevřenosti jak ve vztahu k exteriéru, tak i k interiéru domu. V této části domu se v návaznosti na obývací prostor nachází kuchyně s jídelnou, technické zázemí a vstupní prostory.

Haas TOPdum 2V

Vstupní hala tvoří styčný bod mezi společenskou a intimní zónou s ložnicemi, koupelnami a pracovnou, nacházejícími se v nižší hmotě domu. „Rozměrné prosklení ve všech obytných místnostech umožňuje přímý kontakt se zahradou a terasou. Vertikální posuvné slunolamy zabezpečují ochranu před přesluněním a současně podporují myšlenku intimity,“ doplnil vedoucí prodeje.

Foto: Haas Fertigbau s.r.o.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina