archív aktualít rok 2013

Den otevřených dveří ve firmě HAAS se opět vydařil

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Haas1Stavební společnost Haas Fertigbau Chanovice s.r.o., patřící k předním tuzemským dodavatelům montovaných dřevostaveb, si i v době tzv. celoevropské hospodářské krize vytvořila prostor, aby se zajímavou formou podělila se širokou veřejností o všechny novinky a zajímavosti, které se jí a jejích produktů týkají. Minulou sobotu 14. září 2013 uspořádala v pošumavských Chanovicích tradiční „Den otevřených dveří ve firmě Haas“.

Během celého dne zavítala do areálu Haas Fertigbau řada návštěvníků, aby si prohlédli vysoce moderní výrobní závod společnosti, vzorový dům (postavený již v roce 1999 a od té doby zde názorně prezentující dřevostavby Haas Fertigbau), letos zprovozněnou moderní kotelnu na biomasu, a také aby se spolu s pracovníky společnosti pobavili v rámci pestrého doprovodného programu, kde si každý z návštěvníků přišel na své. Podle organizátorů měly u návštěvníků velký úspěch zejména organizované prohlídky výrobního závodu. Díky odbornému výkladu zkušených pracovníků společnosti Haas Fertigbau Chanovice se všichni návštěvníci dozvěděli, jak probíhá příprava a produkce veškerých potřebných stavebních elementů a prvků pro výstavbu certifikovaných dřevostaveb značky Haas Fertigbau v běžném, nízkoenergetickém i pasivním standardu. Byly zde také představeny nejrůznější stavební materiály a prvky na bázi lepeného dřeva TIMBORY z produkce další významné společnosti firemní skupiny Haas Group – Haas Holzindustrie Chanovice s.r.o.

Haas2„Příjemnou atmosféru akce po celý den dotvářela hudební kapela EXIL, která svými známými písněmi přilákala spoustu fanoušků. Nezapomněli jsme ani na atrakce pro nejmenší návštěvníky, jako např. malování na obličej, skákací hrad a především pak kolotoče, které sklidily asi největší úspěch,“ říká Ing. Jana Strolená z marketingového oddělení společnosti a dodává, že návštěvníci mohli dokonce spatřit exhibici kovboje na koni. „Na akci nemohl chybět ani lidový řezbář, který dřevem provoněl celý objekt haly s probíhajícím kulturním programem a ukázal všem své mistrovství se dřevem,“ pokračuje s tím, že novým zpestřením pro návštěvníky se v letošním roce stal první ročník netradičního fotbalového turnaje. Utkalo se v něm celkem šest týmů, a to včetně vedení společnosti Haas Fertigbau Chanovice s.r.o. v čele s panem Xaverem Alexandrem Haasem.

Foto: Velký úspěch u dospělých návštěvníků Dne otevřených dveří ve firmě HAAS měly organizované prohlídky výrobního závodu

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina