archív aktualít rok 2013

Den otevřených dveří v HAAS Chanovice

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Dny HAAS 1Společnost Haas Fertigbau Chanovice, patřící k předním tuzemským dodavatelům montovaných dřevostaveb, specializující se na nízkoenergetické i pasivní rodinné a bytové domy a dále na halové, zemědělské a sportovní stavby a střešní konstrukce, pořádá tradiční zářiový Den otevřených dveří ve firmě HAAS.

Brány moderního výrobního areálu se pro klienty společnosti, obchodní partnery a přátele otevřou v sobotu 14. 9. 2013 úderem desáté hodiny dopoledne.

Pro návštěvníky jsou připraveny organizované prohlídky všech provozů obou výrobních závodů (Haas Fertigbau a Holzindustrie Chanovice s.r.o.), prohlídka nové, letos zprovozněné kotelny (s kogenerační jednotkou) na biomasu a po celý den bude návštěvníkům přístupný i vzorový dům. V rámci kulturního programu se účastníci mohou těšit na dvouhodinové vystoupení hudební skupiny EXIL nebo na 1. ročník netradičního fotbalového turnaje.

Dny HAAS 2Pořadatelé ani tentokrát nezapomněli na děti, na které čeká bohatý zábavný program v podobě skákacího hradu, kolotoče, malování na obličej nebo také ukázky parkurových skoků jezdeckého klubu Jiřičná, exhibice rádiově řízených akrobatických modelů letadel a další atrakce či soutěže.

Bližší informace o programu akce včetně časového harmonogramu naleznete zde nebo na www.haas-fertigbau.cz.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina