archív aktualít rok 2012

PRAGOLIGNA 2012: Pro čtenáře DM vstupenka zdarma

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

PRAGOLIGNA0212. ročník veletrhu PRAGOLIGNA 2012, pořádaný společností Incheba Praha opět na Výstavišti v Praze – Holešovicích, proběhne od 18. do 20. října 2012. Tento mezinárodní kontraktační a prodejní veletrh strojů, nástrojů, zařízení a materiálů pro dřevozpracující a železářský průmysl nabídne vše podstatné od prvotního zpracování až po finální podobu výrobků. Vystavovatelé prezentují rozsáhlé spektrum zařízení a výrobků, nejnovější výrobní postupy a moderní technologie.

Veletrh PRAGOLIGNA patří k prestižním akcím v oblasti dřevoobrábění a nesmí zde chybět žádná významná značka. Tuzemské i zahraniční firmy pravidelně prezentují rozsáhlé spektrum zařízení a výrobků nezbytných v tomto výrobním odvětví, nejnovější výrobní postupy a moderní technologie zpracování dřeva. I letos zde proto představí novinky řada firem nejen z oboru dřevoobrábění, ale i oborů s ním souvisejících. Nebudou samozřejmě chybět největší firmy: PANAS spol. s.r.o., STM s.r.o., FELDER KG, BG TECHNIK CS a.s., TEKMA, spol. s r.o., Houfek a.s., ZK Trading s.r.o., členové Svazu výrobců dřevozpracujících strojů a zařízení (SVDSZ) a mnohé další. Kompletní seznam vystavovatelů a další informace o veletrhu naleznete na stránkách www.pragoligna.cz.

Doprovodný program

Významnou novinkou pro návštěvníky veletrhu bude letos obsáhlý odborný doprovodný program ve formě seminářů, přednášek a diskusních fór. Podrobnosti o doprovodném programu a jeho časovém harmonogramu najdete na stránkách veletrhu v sekci Doprovodný program.

Čestná pozvánka pro odborníky a čtenáře Dřevařského magazínu na veletrh zdarma

PRAGOLIGNA_Pozvanka_malaVšichni odborníci a čtenáři Dřevařského magazínu mají možnost získat vstupenku na 12. ročník veletrhu Pragoligna zdarma, a to vytištěním a vyplněním zde připojené čestné pozvánky a její výměnou u pokladny za volnou vstupenku.
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina