archív aktualít rok 2012

Pozvánka na seminář INTERIÉRY 2012

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Logo_Interiery2012Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola Volyně ve spolupráci se sdružením LOXO pořádá ve čtvrtek 25. října 2012 odborný seminář INTERIÉRY 2012. Seminář je určen široké odborné veřejnosti, především návrhářům interiérů, architektům, výrobcům a dodavatelům interiérových prvků, odborným redaktorům a všem, které tento obor zajímá.

Cílem akce je seznámit účastníky s novinkami na trhu a jejich možnostmi, s trendy a vývojem v nábytkářství a příbuzných oborech, které navazují na vybavování interiérů.

Přednášet budou například René Šulc s návrhem židle pro společnost Ton, zástupce společnosti Egger, který blíže představí novou kolekci lamin a laminátů, Ing. Arch. Silvia Cejpková bude přednášet o psychologii barev, chybět nebude ani ergonomie v kuchyni – Dynamic space Blum, designérka Julie Wimmer představí projekt od návrhu až po realizaci, z Itálie ze společnosti Gessi (Design Bath) bude přednáška na téma wellness ve sprchách, MgA. Veronika Loušová pohovoří o kuchyních pro slabozraké, český výrobce kancelářského nábytku Vasa odprezentuje výhody stolové ergonomické hrany, Ing. arch. Jan Hlavín, Ph.D. se zaměří na téma, kdy je nejlepší začít s návrhem interiéru. Také proběhne téma používání bidetů v ČR (Archidea), Doc. akad. arch. Ivana Čapková zmíní téma popularizování slova „Design“, dále se bude hovořit o dřevu v koupelnách (Sapeka), o nábytkovém kování Häfele atd.

Škola by touto akcí ráda navázala na každoročně úspěšný seminář „Dřevostavby“, který se letos konal již pošestnácté a posledního ročníku se zúčastnilo více než 35 přednášejících z devíti zemí a přes 700 zástupců odborné veřejnosti.

Bližší informace a podmínky účasti na semináři INTERIÉRY 2012 naleznete na www.interiery2000.cz, kde se můžete přihlásit on-line.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina