archív aktualít rok 2012

Již za tři týdny poputuje mobilní pasivní dům k novému majiteli

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Pasivni_domek_CPDUž jen tři týdny zbývají do okamžiku, kdy mobilní pasivní domek, který před očima návštěvníků jarních stavebních veletrhů v Brně za pouhé čtyři dny postavili Centrum pasivního domu (CPD) a jeho partneři, získá nového majitele. Dojde k tomu v sobotu 22. září přesně v 11:30 hod.

Nového majitele určí výsledek veřejné dražby, které se bude moci zúčastnit každý. Dražba bude probíhat online na Aukro.cz a začne již 12. září na vyvolávací ceně 1 Kč.

Chcete-li být o zahájení dražby informováni den dopředu e-mailem, stačí napsat na info@pasivnidomy.cz a do předmětu uvést „DRAŽBA“.

Dražený domek si mohli zájemci během léta prohlédnout v Národním stavebním centru v Brně, které se stalo jeho dočasným útočištěm. V září bude i s kompletním vybavením převezen do Prahy na výstaviště PVA Letňany. Domek bude vystaven na pražském veletrhu For Arch 2012 od 18. září až do konce dražby v sobotu 22. září. Součástí doprovodného programu CPD budou jeho komentované prohlídky a návštěvníci budou moci využít bezplatné poradenství od odborníků z CPD a získat tak odpovědi na otázky týkající se pasivního bydlení, rekonstrukcí nebo draženého domku jako takového.

Více informací o doprovodném programu Centra pasivního domu naleznete zde.

Podrobné informace o mobilním pasivním domku a o blížící se dražbě naleznete zde.

Foto: Centrum pasivního domu

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina