archív aktualít rok 2011

Nábytek pro internetový prodej

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Jalba1Nábytkářské družstvo Dřevotvar, Jablonné nad Orlicí, dalo v září 2011 na svůj internetový obchod nábytkový program JALBA. Bílý nábytkový program selského stylu je podle vyjádření společnosti ideální pro prodej přes internet. Obsahuje také prvky dětského pokoje (JALBA BABY), které v současné době družstvo rozšiřuje o nabídku dětské postýlky v různých barevných provedeních.

Nábytkový program s původním názvem ALBA byl vyvinut před dvěma lety hlavně za účelem zvýšení exportu do Skandinávie. Je vyráběn v tzv. skandinávském stylu ve smetanově bílé barvě s jednoduchým sjednocujícím detailem a kovovými úchytkami a je vhodný i pro venkovské bydlení. Prototyp této nábytkové řady byl předloni představen i na tuzemském trhu. „Zájem předčil naše očekávání, a to nejen ze strany koncových zákazníků, ale i některých obchodníků s nábytkem. Tehdy jsme se ale rozhodli, že tento nábytkový program prozatím nebudeme v ČR prodávat, ale postupně ho rozšíříme o další prvky a využijeme k prodeji prostřednictvím internetového obchodu. Pro tento účel jsme původní název ALBA rozšířili o písmeno J, které mj. symbolizuje i místo našeho sídla – Jablonné,“ uvedl Miroslav Krátký, ředitel obchodní skupiny prodeje tuzemského nábytku.

Jalba2V současné době nábytek, na rozdíl od ostatního sortimentu, kvůli zachování nižší ceny prodává jen ve svých podnikových prodejnách a přes nově zavedený internetový obchod. „Zájem zákazníků potvrzuje náš původní předpoklad, že by se mohlo jednat o nábytek, který lidé nemusí nutně vidět v reále nebo si na něj sáhnout před tím, než ho koupí. S naším dýhovaným sortimentem, který patří do jiné cenové kategorie, jsme si takový experiment dovolit nemohli,“ doplňuje Miroslav Krátký. Nábytek JALBA je vyrobený v kombinaci lamina, lakované MDF a borového masivu a je dodáván jako nesmontovaný.

(Podrobnější informace najdete v krátké reportáži v příštím vydání DM.)

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina