archiv aktualit rok 2015

Dni formátovacích píl a olepovačiek pre výrobcov nábytku

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Sdílejte článek snadno se svými přáteli.

KralZAPredstavitelia firiem a technológovia vo výrobe nábytku mohli získať komplexné informácie o moderných technológiách formátovacích píl a olepovačiek. Obchodné zastúpenie firmy KRÁL s.r.o., Žilina organizovalo 15. 4. 2015 odborný seminár v Technologickom centre v Žiline.

Odborný seminár priblížil parametre formátovacích píl značiek Robland a Martin, olepovačiek Holz-Her a Robland. Predstavili detailné parametre ďalších strojov na výrobu nábytku značky Robland: vŕtacie centrá, zrovnávačky, kolíkovačky. Technologické centrum je jedným z najväčších možností predstavenia technológií, ktoré reprezentuje firma Král na Slovensku. Permanentne je tu k dispozícii cca 15 strojov v prevádzke – po prvý raz aj vo zväčšených priestoroch – asi o ¼ pôvodnej plochy centra. V prezentačnej činnosti je od roku 2004, zároveň je i miestom konania odborných seminárov pre približne 30 účastníkov.

Vstupom výrobnej firmy Holz-Her do skupiny Weinig v roku 2010 výrazne zvýšili ponukové portfólio technológií pre nábytkárov. Najpredávanejšími inovovanými modelmi olepovačiek sú typy Streamer a Accura, ktorých predali výrobcom nábytku viac ako tisícku.

Na prehliadku technológií vo firme Král si firmy vopred objednali termíny, aby spoznali „svoje budúce stroje“. V technologickom centre ich osobne privítal majiteľ a konateľ Ing. Pavol Král. Formátovacie píly predstavil Martin Káčerík, olepovačky Ondrej Račko.

Sdílejte článek snadno se svými přáteli.
cs_CZČeština