archiv aktualit rok 2012

Zväčšenie služieb remeselníkom

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Sdílejte článek snadno se svými přáteli.

twdKESpoľahlivým partnerom výrobcov úspešného nábytku, kvalitných a bezpečných okien, remeselníkov a domácich majstrov pri opracovaní dreva je už takmer 20 rokov obchodná spoločnosť Trendwood–twd. S poskytovaním veľkoobchodných a maloobchodných služieb začali v Banskej Bystrici a na Polomke. Obchodné strediská potom pribudli v Bánovciach nad Bebravou, Bratislave a v Košiciach.

Priestory pre prvý predajný sklad v Českej republike pripravili v Přerove. Na portáli www.twd.cz a priamo na adrese cz@twd.sk môžu potenciálni zákazníci získať ďalšie informácie.

Najmladšie stredisko v Košiciach začalo svoju činnosť v septembri 2007. Získali väčšie priestory a obchodné stredisko má od septembra 2011 nový šat. Na ploche 600 m² dopĺňa predajňu v Košiciach aj prezentačná vzorkovňa. Zväčšený kolektív pracovníkov poskytuje zväčšené služby remeselníkom z regiónu východného Slovenska. Nosným sortimentom je nábytkové a okenné kovanie, materiály na opracovanie dreva, jeho povrchovú úpravu, náradie a doplnkové vybavenie dielní.

Na obr.: Obchodné stredisko v Košiciach v nových priestoroch na Holubyho ulici

Sdílejte článek snadno se svými přáteli.
cs_CZČeština