technológie

Materiálové a technologické novinky

Novinky_01
Automatická olepovačka hran Casadei Industry E550 CRT. Foto: archiv LEGDAN
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Materiálové a technologické novinky z nabídky firem ADLER, LEGDAN s.r.o. a Remmers.

Moridlo ADLER Arova Flex

Spoločnosť ADLER predstavuje prevratné moridlo ADLER Arova Flex, ktoré vyvinula s cieľom zefektívniť výrobné procesy pri výrobe nábytku či interiérového zariadenia a poskytnúť výrobcom nástroj, ktorý im umožní dosiahnuť špičkové výsledky.

Aké vlastnosti a výhody moridlo ADLER Arova Flex ponúka?

  • univerzálne a flexibilne použiteľné moridlo
  • na listnaté aj ihličnaté dreviny
  • obraz morenia zvýrazňujúci póry
  • prelakovateľné lakmi na báze rozpúšťadiel a vody
  • naviac je univerzálne aplikovateľné – striekaním, máčaním, vytieraním, natieraním štetcom a ručným valčekovaním.

Moridlo ADLER Arova Flex ponúka 20 najžiadanejších farebných odtieňov na dube v novom vzorkovníku Arova Flex CZ & SK edícia.

Môžete si ich stiahnuť online na webe spoločnosti, prípadne si vzorkovník objednať cez obchodného zástupcu ADLER Česko alebo ADLER Sloven­sko.

Výrobca: ADLER

Vodou ředitelný nábytkový lak ADLER Bluefin Unistar zcela bez VOC!!

Univerzální, efektivní, šetrný k životnímu prostředí a ve špičkové kvalitě – to vše představuje nábytkový lak ADLER Bluefin Unistar pro výrobce nábytku.

Proč by měli truhláři a výrobci nábytku pro lakování ve své výrobě zvolit profesionální vodou ředitelný nábytkový lak ADLER Bluefin Unistar, který je navíc zcela bez VOC?

  • JE UNIVERZÁLNÍ – aplikuje se způsobem „lak na lak“, lze používat jako 1složkový nebo 2složkový a můžete jej aplikovat přímo na mnoho druhů dřeva, jako např. dub. Produkt je navíc vhodný i pro lakování dětských hraček.
  • JE EFEKTIVNÍ díky rychlému schnutí s velmi dobrou stohovatelností
  • JE ŠETRNÝ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ díky složení zcela bez VOC a šetření zdrojů již v průběhu výrobního procesu. Výsledkem je, že je tento lak nejen zařazen do naší udržitelné produktové řady ADLER green, ale byl také oceněn rakouskou ekoznačkou.
  • JE VYSOCE KVALITNÍ díky vynikající plnivosti, velmi dobré transparentnosti a vysoké odolnosti vůči poškrábání a vzniku skvrn (od kávy, vína, atd.). Pro další zvýšení odolnosti můžete navíc přidat 4 % produktu ADLER Aqua-Crosslinker 8481 s uživatelsky přívětivou dobou zpracovatelnosti 3 dny. Speciální UV filtry chrání nábytkové dílce před předčasným zežloutnutím nebo vyblednutím.

Pro více informací kontaktujte obchodního zástupce ADLER Česko nebo ADLER Slovensko.

Výrobce: ADLER

LEGDAN s.r.o. rozšiřuje svou nabídku o špičkové produkty od společností Casadei Industry a COSMEC Technology

Firma LEGDAN s.r.o. přináší do své nabídky nové produkty od renomovaných výrobců Casadei IndustryCOSMEC Technology. Tyto italské společnosti jsou známé svými špičkovými výrobky a důrazem na nejvyšší kvalitu. Společnost LEGDAN s.r.o. se rozhodla posílit svou nabídku právě těmito prověřenými produkty, aby klientům přinesla to nejlepší na trhu.

Casadei Industry je významný italský výrobce olepovacích strojů s dlouholetou tradicí. Jejich produkty jsou známé pro svou preciznost, spolehlivost a inovace. Každý výrobek je pečlivě navržen a vyroben v Itálii s důrazem na detail a kvalitu.

COSMEC Technology je dalším špičkovým italským dodavatelem CNC strojů a vícekotoučových pil. Tato firma je trhu déle než 60 let. Jejich široká škála produktů zahrnuje inovativní technologie a moderní design, který splňuje nejnáročnější potřeby zákazníků.

S novým rozšířením nabídky o produkty od Casadei Industry a COSMEC Technology se LEGDAN s.r.o. zaměřuje na zákazníky, kteří kladou důraz na kvalitu a spolehlivost svých strojů. Nabízí nejen prvotřídní produkty, ale také zajišťuje kompletní servis pro majitele těchto technologií.

„Rozhodli jsme se bojovat proti přílivu technologií vyráběných v Číně, které stále více pronikají na náš trh. Naším cílem je oslovit klienty, kteří dávají přednost prověřené kvalitě před nízkou cenou. Věříme, že investice do námi prověřených strojů přinese našim zákazníkům vyšší spokojenost a hlavně dlouhodobou spolehlivost. Buďte součástí naší jiné dimenze služeb a vsaďte na námi osobně prověřenou špičkovou kvalitu Made in EU.“ uzavírá Zdeněk Staněk, obchodně marketingový ředitel společnosti LEGDAN s.r.o.

Kontakt na nás najdete na webové stránce www.legdan.cz.

Dodavatel: LEGDAN s.r.o.

Přirozený vzhled dřevohliníkových oken

Společnost Remmers představila začátkem roku výkonné duo pro nátěry moderních dřevohliníkových oken, a to přesně podle požadavků stávajícího trhu s cílem doplnění nadčasového materiálu do budoucna.

Induline NW-724 naturetouch svým přirozeně matným povrchem vytváří obzvláště přirozený vzhled a pocit, který zajišťuje dokonalou symbiózu moderního designu a přírodního charakteru dřeva u dřevohliníkových oken. Nátěr na vodní bázi lze aplikovat na jehličnaté dřevo (smrk, modřín, borovice), ale i na dub. Elegantní vzhled a dobrá odolnost vůči UV záření doplňují tento produkt.


Zvláště estetické systémové struktury lze realizovat ve spojení s transparentní mezivrstvou Induline ZW-506, kterou docílíme zaizolování podkladu. Nanáší se stříkáním, ručním i robotickým, a má dobré smáčení pórů, stejně jako dobrý rozliv a plnivost povrchu. „Vestavěný“ UV blokátor oddaluje proces žloutnutí. Induline ZW-506 navíc snižuje riziko vymývání vodou rozpustných látek z dřevní hmoty.

Více informací najdete na webových stránkách www.remmers.cz a www.remmers.sk.

Výrobce a dodavatel: Remmers

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina