technológie

Induline LW-716 [iac] – bývajte zdravšie bez formaldehydu

Technologie_Remmers
Vzorkovník farebných odtieňov lazúry Induline LW-716 WF [iac]
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzercia

Vedeli ste, že až 90 % nášho času trávime vo vnútri budov? Nie je teda žiadnym prekvapením, že kvalita materiálov a vnútorného prostredia má zásadný vplyv na nás a naše zdravie. Medzi najčastejšie negatívne faktory, ktoré znižujú kvalitu vnútorného prostredia, patrí príliš nízka či vysoká vlhkosť vzduchu, prachové častice, slabé vetranie a nedostatočná výmena vzduchu, zlé osvetlenie či elektrosmog. V neposlednom rade sú to aj prchavé organické látky, napr. formaldehyd.

Redukcia obsahu formaldehydu vo vzduchu v interiéroch je kľúčovým faktorom pre zlepšenie kvality života a ochranu zdravia v domácnostiach, podnikoch a iných priestoroch.

Spoločnosť Remmers prichádza s inovatívnym riešením prostredníctvom produktu Induline LW-716 WF [iac], ktorý sa zameriava na účinnú elimináciu formaldehydu a skvalitnenie vnútorného prostredia.

Formaldehyd je bezfarebný plyn so štipľavým zápachom. Obsah formaldehydu vo vzduchu v interiéri, vrátane väčšiny obytných priestorov, je zvyčajne oveľa vyšší ako v exteriéri. Aj keď sa mnohí drevostavbári snažia používať materiály bez formaldehydu, pri zariaďovaní interiérov sa mu vyhneme len ťažko. Hlavnými zdrojmi formaldehydu sú totiž laminátové povrchy, izolačné peny, minerálne vlny, textílie a koberce, tabakový dym, dezinfekčné prostriedky a kozmetika. Súčet emisií formaldehydu z uvedených zdrojov často prekračuje prípustné limity. Formaldehyd je zdraviu škodlivý. Okrem toho, že je klasifikovaný ako „potenciálne karcinogénny“, jeho uvoľňovanie môže spôsobiť alergie, podráždenie dýchacích ciest a očí, bolesti hlavy, nevoľnosť a zníženú koncentráciu.

Induline LW-716 WF [iac] je jedinečný produkt pre všetkých drevostavbárov, ktorý umožňuje dlhodobé zníženie obsahu formaldehydu vo vnútornom prostredí. Táto lazúra nenávratne viaže formaldehyd zo vzduchu a materiálov v interiéri, a tým zabraňuje opätovnému znečisťovaniu vzduchu. Vďaka tejto inovatívnej technológii je vnútorné prostredie zdravšie a príjemnejšie na život.

Okrem účinnej redukcie formaldehydu ponúka Induline LW-716 WF [iac] aj ďalšie výhody, ako napríklad výrazné spomaľovanie oxidácie (zažltnutia) drevených povrchov, čím docielite farebne stabilné povrchy. Keďže je produkt na vodnej báze, má veľmi nízky zápach, rýchlo schne, pri aplikácii nesteká, neobsahuje konzervačné látky ani biocídy, ktoré by mohli negatívne ovplyvniť vnútorné prostredie a v neposlednom rade povrchy vykazujú vodoodpudivý efekt. Po dizajnovej stránke ponúka zaujímavé farebné riešenia v trendových odtieňoch bielej, sivej, či prirodzený neutrálny vzhľad, pričom prioritou pri ich tvorbe bola opäť svetlostálosť a farebná stabilita výsledného povrchu.

Smrekové drevo natreté bežným transparentným náterom do interiéru cca 2 roky po aplikácii

Smrekové drevo natreté bezfarebným náterom Induline LW-716 [iac] cca 2 mesiace po aplikácii

Smrekové drevo natreté bezfarebným náterom Induline LW-716 [iac] cca 2 roky po aplikácii

Induline LW-716 WF [iac] je ideálnym riešením pre tých, ktorí chcú zlepšiť kvalitu vzduchu vo svojich priestoroch a zároveň ochrániť drevené povrchy. Týmto produktom spoločnosť Remmers poskytuje účinnú a udržateľnú odpoveď na stále rastúce nároky na kvalitu vnútorného prostredia.

Viac informácií o produkte nájdete na webovej stránke www.remmers.sk.

Kontakty:

Remmers s.r.o.
Kynceľovská cesta 1011/3
974 01 Kynceľová
tel.: +421 919 439 555
e-mail: svocak@remmers.sk
www.remmers.sk

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
Značky
sk_SKSlovenčina