materiály

Schilsner: dokonale sladěné ABS hrany pro novinky od Kronospan jsou nyní k dispozici

Spander_01
Portfolio Spander v současnosti zahrnuje přes 230 dekorů a poskytuje plné pokrytí designu nábytkových desek z Global Collection 3.0 od společnosti Kronospan. Foto: archiv Schilsner
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

I ta nejpůsobivější nábytková deska potřebuje hranu, aby se proměnila v kus nábytku. Proto tato zpráva potěší všechny výrobce, truhláře a stolaře, kteří používají nábytkové desky Kronospan. Renomovaný výrobce ABS hran Schilsner již představil hrany určené pro novou kolekci Origin Stories.

Co je odlišuje?

Každá hrana byla individuálně navržena pro daný vzor desky a pečlivě reprodukuje její barvy, detaily, povrchovou strukturu a dokonce i stupeň lesku. Některé dekory byly vytvořeny s použitím technologie digitálního tisku, a to vše proto, aby hrana a odpovídající deska tvořily dokonale sladěný celek a konstrukce nábytku vypadala skvěle.

Rozsáhlou kolekci Spander doplnilo 41 nových dekorů. Pod touto značkou Schilsner nabízí nábytkové hrany dedikované pro desky Kronospan. Portfolio Spander v současnosti zahrnuje přes 230 dekorů a poskytuje plné pokrytí designu nábytkových desek z Global Collection 3.0 od společnosti Kronospan. Najít mezi nimi správný vzor je extrémně snadné – každý z nich je označen stejným číslem a názvem jako nábytková deska, které odpovídá.

Všechny hrany Spander ve standardních rozměrech jsou dostupné ze skladu od minimálního množství jedné role. Nabídku doplňují barevně shodné samolepící nábytkové záslepky.

Proč stojí za to poznat hrany od Schilsner?

Jde o spolehlivý, osvědčený produkt, s jehož výrobou máme téměř 20 let zkušeností. Hrany Schilsner jsou vyrobeny z nejkvalitnější suroviny ABS, bez plniv, což zajišťuje jejich vynikající možnost zpracováni, životnost a odolnost.

Široká nabídka dekorů pro desky Kronospan, Egger, Swiss Krono a Pfleiderer, rychlá dostupnost a možnost objednání nestandardních rozměrů z nich dělají produkt, který profesionálové ocení.

Více informací naleznete na www.schilsner.cz.

Kontakty:

Schilsner Industry Group Sp. z o.o.
ul. Bierutowska 77
51-317 Wrocław
Polsko
Tomáš Kloud
e-mail: t.kloud@schilsner.cz
tel.: +420 722 936 553

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
Značky
sk_SKSlovenčina