aktuality

Cech čalouníků a dekoratérů a truhlářů zve na veletrh MOBITEX

Cech čalouníků a dekoratérů a truhlářů na veletrhu nábytku a interiérového designu MOBITEX 2020
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Cech čalouníků a dekoratérů a truhlářů zve své příznivce na veletrh nábytku a interiérového designu MOBITEX 2022, který se koná ve dnech 21. – 23. 4. v Brně na Výstavišti v pavilonu V (vchod hlavním vchodem nebo přes pavilon E / 4. brána).

Hlavním tématem doprovodného programu je výběr kvalitního a zdravotně nezávadného nábytku. Veletrh se bude věnovat také kvalitnímu nábytku od českých nábytkářů, zařízení malometrážních bytů nebo světlu z pohledu designového prvku interiéru. Na návštěvníky z řad odborné i široké veřejnosti čeká kromě prezentace produktů, zajímavých přednášek a ukázek také řada bezplatných poradenských center, mistrovství České republiky v oboru truhlář a exponátové soutěžní přehlídky GRAND PRIX MOBITEX v sekcích Vystavovatel a Student.

Součástí pozvánky na stánek Cechu čalouníků a dekoratérů a truhlářů (V002) je i volná vstupenka, kterou lze získat po zadání promokódu MOB2022 a vyplnění formuláře na odkazu ZDE.

Vstupenka platí i na souběžně konaný Stavební veletrh Brno a DSB – Dřevo a stavby Brno, umístěné rovněž v pavilonu V a na volné ploše G.

Také v rámci Stavebního veletrhu Brno, v pavilonu V, se uskuteční několik tradičních „učňovských“ soutěží, jako je např. mistrovství České republiky s mezinárodní účastí mladých čalouníků, klempířů, pokrývačů a tesařů.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina