aktuality

Svetlo do podkrovného bývania

Ilustračné foto
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Architektov, staviteľov domov, tvorcov interiérov, realizátorov stavieb a drevostavieb pritiahne konferencia Stavby pre život (Build for life), ktorá sa uskutoční 15. – 17. novembra 2021. Úplné digitálne podujatie umožní sledovať vývojové trendy a formy realizácie podkrovných okien. Celá ponuka inšpirácií je rozložená do 90 ukážok riešení technologického charakteru a skúseností architektov pre zlepšenie prístupu denného svetla do obytných a pracovných priestorov. Prednášky a diskusia je prístupná všetkým.

Pódium konferencie je umiestnené v Kodani, odkiaľ budú virtuálne prenášať poznatky pre odborníkov. Paralelne sa bude konať sympózium Velux Daylight s využitím pre architektov a stavbárov. Základom budú teoretické poznatky výskumu a prínosu denného svetla do kvalitného bývania v podkroví. Pódium sympózia tvorí 40 prednášok.

Obe odborné podujatia možno sledovať pre realizačné využitie v praxi. V programe podujatia je časový prehľad (uvedený v SEČ). Prihlásení účastníci môžu zdarma sledovať nielen celý priebeh konferencie ale aj samostatné prednášky podľa výberu.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina