technológie

DIA frézy s ověřeným výkonem od ITA TOOLS

Aparatea_DIA-frezy
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

S objevením takových materiálů, jako je MDF, DTD či LTD vznikla nutnost navýšení efektivity a přizpůsobivosti nástroje vůči opotřebení. Od poloviny 80. let 20. století je proto v nábytkářském průmyslu stále vyhledávanější polykrystalický diamant.

Výhody diamantových nástrojů od firmy ITA TOOLS

Aparatea_DIA-frezy

Zákazníkovi zaručíme bezchybné upnutí do kleštiny, díky vyměřené toleranci stopky h6. Ta ukazuje výsledek měření průměru v náhodných bodech průřezu stopky. Tato hodnota nesmí přesáhnout 0,011 mm.

Tolerance tělesa v produktu ITA TOOLS je vyrobena s přesností h6. Konkurenční frézy však mají obrovskou toleranci rozměrů. Každá fréza z jedné řady fréz má jinou velikost, což může vést k potížím při správném upnutí do stroje.

Aparatea_DIA-frezy
Aparatea_DIA-frezy

Drsnost povrchu stopky Ra < 0,3 μm ukazuje, že tělo našich nástrojů je dokonale hladké. V důsledku toho působí síla v kleštině rovnoběžně po celém povrchu stopky.

Naše výroba poskytuje dokonalá těla pro všechny druhy diamantových nástrojů. Rozdíl je více než 3,5násobný!

Aparatea_DIA-frezy
Aparatea_DIA-frezy

Třída dynamického vyvažování G2,5 je nejvyšší normou ISO pro toleranci nástrojů. Znamená to, že naše nástroje mají velmi nízkou odchylku.

Na rozdíl od konkurence je tělo vyrobeno z nerezové oceli (30–33 HRC). Díky tomu jsou naše frézy odolné proti korozi. Pro vice informací o diamantových frézách od firmy ITA TOOLS si přečtěte náš článek.

Srovnávací test

Na ukázku kvality a výkonu nástrojů od firmy ITA TOOLS jsme se rozhodli provést pár testů s konkurenčním nástrojem. V prvním měření jsme prováděli dvojité formátování desek z dřevotřísky.

Aparatea_DIA-frezy

Jelikož nám konkurenční fréza nedovolovala třetí nabroušení, rozhodli jsme se tedy ukázat rozdíl pouze na dvou.

Aparatea_DIA-frezy

Zbrusu nová fréza ITA TOOLS je o 24 % účinnější při stejné práci. Fréza ITA TOOLS zvládla 140 000 metrů, což je o 25 % více, než konkurence a lze ji brousit i potřetí. Pokud se po 3 ostřeních bude výsledek blížit 40 000 metrům, CELKEM ufrézuje 180 000 metrů. K překonání výsledku 1 frézy ITA TOOLS potřebuje zákazník 1,6 práce frézy od konkurence. Pokud máte zájem o vice srovnávacích testů, navštivte náš web.

Diamantové frézy z nabídky ITA TOOLS

Řady DT1 a DT2 mají tělo vyrobeno z tvrdokovu a jsou určeny pro všechny CNC stroje a ruční frézky. Řada DT2 se vyznačuje dokonalým zakončením zpracovávané hrany a tichým provozem. Pro vysoký posuv a perfektní odvod třísek nabízíme řadu DTS Z2+1. V případě že potřebujete frézovat drážky, bude se vám hodit fréza řady DTN Z2+1. Fréza řady DTE Z3+1 je vhodná, pokud potřebujete vysokou rychlost posuvu a hrany ofrézované bez jakýchkoli stop. Více druhů naleznete na našem e-shopu.

Servis diamantového nástroje

Aparatea_DIA-frezy

Diamantový nástroj není nutné ostřit tak často, jako tvrdokovové nástroje, díky vysoké odolnosti polykrystalického diamantu. Na tento typ materiálu je nejvhodnější používat laserové ostření, kterým se nástroj neničí, na rozdíl od standardního broušení kotoučem. Laserové ostření nabízíme jako jediní v České republice a stávající zákazníci se k nám rádi vracejí. Po ostření je nástroj předán k vyvážení, po kterém následuje kontrola kvality a odeslání nástroje zákazníkovi.

APARATEA

Pokud máte zájem nebo potřebujete poradit s výběrem nástroje, neváhejte nás kontaktovat na našem webu stopkovefrezy.cz, e-mailové adrese prodej@stopkovefrezy.cz, nebo nám zavolejte na tel.: +420 704 192 430.

aparatea_728x90-itatools-gif

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
Značky
sk_SKSlovenčina