aktuality

Podpora internacionalizácie malých a stredných podnikov

Ilustračné foto
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Slovenská obchodná a priemyselná komora – Regionálna kancelária Nitra pripravila pre slovenské firmy webináre, aby pomohla zorientovať sa v exporte a obchodných možnostiach počas pandémie. V priebehu mesiaca priblíži pohľady do štyroch krajín, členov Európskej únie.

Konzultačný deň Chorvátsko 4. marca 2021

Najmladší člen EÚ umožní preniknúť začleniť sa do vnútorného trhu. Formou stretnutia B2B s ekonomickou diplomatkou Zastupiteľského úradu SR v Záhrebe Danielou Bezákovou formou otázok a odpovedí. Konzultácie prebiehajú v angličtine a slovenčine. Účasť je bezplatná s možnosťou vstupu do diskusie cez kontakt adam.csuka@sario.sk

Obchodné príležitosti na nemeckom trhu 18. – 19. marca 2021

Druhý najväčší partner slovenských firiem ponúka možnosť 2-dňových bezplatných individuálnych on-line konzultácií. Prebiehať budú v prvý deň od 10:00 a pokračovať na druhý deň. Panelisti: Nadežda Čisárová (Berlín), Juraj Solčány (Mníchov), Hana Chmelová Marková (AHK Slowakei nemecko-slovenská komora). Priblížia aktuálnu situácia na nemeckom trhu, skúsenosti ako robiť biznis a presadiť sa na nemeckom trhu.

Slovensko – portugalské obchodné fórum 24. marca 2021

Nové možnosti spolupráce v rámci národného projektu Podpora internacionalizácie malých a stredných podnikov. Privítali by záujemcov podnikateľských subjektov zo všetkých odvetví. V prípade výrazného záujmu môže podujatie pokračovať aj vo štvrtok 25.3.2021.

Obchodujeme s Belgickom 7. apríla 2021

Netradičný cieľ slovenského exportu, budú informovať ako funguje zahraničný obchod a aké sú zvyklosti. Konzultácie budú na individuálnej báze. Počet účastníkov formou B2B je obmedzený. Prezentácia je v prvom rade zameraná na flámske podnikateľské prostredie.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina