aktuality

Interzum 2021 se přesouvá do digitálního prostoru

Společnost Häfele předpokládá, že jako fyzický vystavovatel se na Interzum v Kolíně nad Rýnem vrátí při příležitosti 100. narozenin v roce 2023. (Foto: Radomír Čapka)
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Původně naplánovaný termín mezinárodního veletrhu pro dodavatele materiálů a komponentů pro nábytkářský průmysl Interzum 2021 (4.–7.5.) zatím zůstává nezměněn. Co se ale zásadně mění, je koncept veletrhu. Zatímco klasická fyzická prezentace firem na výstavišti v Kolíně nad Rýnem se uskuteční až v roce 2023, letošní ročník se uskuteční pouze na digitální platformě interzum@home.

„To, co naši vystavovatelé nyní potřebují, je plánování jistoty. Vzhledem k tomu, že se situace pandemie nadále vyvíjí tak dynamicky a v úzké spolupráci s tímto odvětvím jsme se rozhodli uspořádat Interzum 2021 jako čistě digitální událost. Koncept veletrhu jsme záměrně navrhli tak, aby nám kdykoli umožnil přechod z hybridního na digitální,“ říká o posledním rozhodnutí provozní ředitel společnosti Koelnmesse Oliver Frese. „S naším digitálním řešením interzum@home nabízíme dodavatelům pro nábytkářský a interiérový design vysoce atraktivní platformu pro prezentaci jejich inovací na digitální globální scéně, kterou lze nepochybně považovat za nejmodernější,“ dodává.

„V této mimořádné době nám platforma interzum@home společnosti Koelnmesse poskytuje optimální způsob, jak překlenout tuto propast až do Interzum 2023. To je ze strany odvětví velmi vítané. Digitální platforma nám umožňuje představit naše produkty a inovace širokému publiku a dosáhnout tak maximálního dosahu, i když rozhodně nemůže nahradit fyzický veletrh,“ říká Dr. Andreas Hettich, předseda poradního výboru interzum.

Hlavní lídři trhu s nábytkovými komponenty v čele se společnostmi Hettich, Blum, Häfele a Vauth-Sagel již oznámili, že své novinky představí digitálně na interzum@home.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina