aktuality

Xylexpo už letos nebude

Ilustrační foto
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

„Představenstvo Cepra-Centro promozionale Acimall muselo vzít na vědomí, že není možné zorganizovat veletrh Xylexpo v roce 2020. Další termín pro zorganizování veletrhu byl stanoven na rok 2022“.

Cepra všem vystavovatelům sdělila neexistenci objektivních podmínek pro zorganizování veletrhu Xylexpo v roce 2020 oficiálním dopisem podepsaným prezidentem Lorenzem Primultinim dne 6. července 2020.

„Odložení výstavy na listopad 2020 se zdálo být nejlepším možným řešením, ale úsilí naší organizace v posledních měsících a neustálé sledování všech podmínek požadovaných pro úspěšnou výstavu jasně ukazují, že situace v listopadu ještě nebude příznivá. Se svým globálním rozsahem a více než jedním ze tří vystavovatelů a návštěvníků ze zahraničí má Xylexpo mezinárodní duši a poslání, které by bylo vážně ohroženo hygienickými a ekonomickými podmínkami, které v mnoha regionech světa stále nejsou vyřešeny,“ stojí mj. v Primultiniho dopisu.

Letošní Xylexpo je tedy definitivně zrušeno, resp. posunuto do dalšího řádného termínu v roce 2022. Výstavní tým již pracuje na návrhu příštího ročníku Xylexpo, který zohlední nové myšlenky a nedávné změny, aby vytvořil novou a modernější „digitálně orientovanou“ přehlídku, a zavedl strategii, která bude v nadcházejících měsících podpořena návrhy a iniciativami.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina