aktuality

Setkání českých firem s rakouskými obchodními agenty z oblasti nábytkářství a stavebnictví

Ilustrační foto
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Zahraniční kancelář CzechTrade ve Vídni organizuje 19. března 2020 setkání s oborově zaměřenými obchodními agenty z Rakouska. Tato akce je určena pro české výrobní firmy z oborů stavebnictví, potravinářství a nábytkářství, které hledají nové odbytové možnosti na rakouském trhu a mají zájem o spolupráci s obchodním agentem. Při jednání mohou české firmy prodiskutovat své exportní záměry s přítomnými obchodními agenty a navázat s nimi dlouhodobou spolupráci.

Samotnému setkání bude předcházet seminář, který pořádá Velvyslanectví České republiky ve Vídni ve spolupráci s rakouským grémiem obchodních agentů. Během semináře se účastníci mimo jiné dozvědí, na jakém principu obchodní agenti fungují a jaký je právní rámec spolupráce.

Akce se zúčastní také zástupce rakouského certifikačního institutu, se kterým mohou české firmy zkonzultovat, jaké zkoušky a certifikace jsou pro konkrétní produkty v Rakousku vyžadovány.

Setkání je určeno pro české firmy z následujících oborů:
– Dřevo a stavebniny (stavební materiál, stavební komponenty, inovativní stavební materiály, izolační hmoty, dveře, okna, schody, atd.)
– Nábytek a vybavení interiéru
– Potravinářství (potraviny, lahůdky a delikatesy, zdravá výživa, nápoje)

Podrobnější informace včetně přihlášky naleznete ZDE.

Ilustrační foto
 

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina