aktuality

Nový jednatel ve firmě Ostermann

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Od 1. srpna 2019 posílil vedení společnosti Rudolf Ostermann GmbH s hlavním sídlem v Bocholtu promovaný ekonom Dr. Sven Wilhelm. Pan Wilhelm bude podporovat paní Dagmar Daxenberger, která ve firmě již dlouhá léta působí jako jednatelka, při strategickém řízení firmy. Převzal odpovědnost za zahraniční obchod.

Nový organizační směr vedení firmy Ostermann si vynutil nepřetržitý růst firmy s přibývajícím počtem poboček a mezinárodních týmů prodejců. „Díky novému týmu jednatelů – Daxenberger/Wilhelm – jsme ve firmě Ostermann nanejvýš dobře připraveni i na výzvy budoucnosti,“ uvádí společnost v tiskovké zprávě. 

Promovaný ekonom Sven Wilhelm, který je odborníkem na digitalizaci, odpovídá především za mezinárodní obchod firmy Ostermann s e-shopem, který je momentálně dostupný v deseti jazykových mutacích, a také za oddělení marketingu a oddělení IT. „Od svého založení má firma Ostermann za sebou úžasný a dynamický vývoj a z mezinárodního hlediska už dnes zaujímá velice dobré postavení. Pro mě osobně je hodně velká výzva spolupodílet se z významné a vedoucí role na tomto pozitivním vývoji i v letech budoucích,“ říká Wilhelm.

Strategické řízení na německém trhu a řízení ostatních obchodních divizí sídlících v Bocholtu zůstává i nadále v rukou paní Dagmar Daxenberger. Manažerský tým si bude v určitých případech vzájemně pomáhat a zastupovat se v různých oblastech.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina