aktuality

PROFIL NÁBYTEK se stěhuje do nového

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

PROFIL NÁBYTEK, a. s. se po 28 letech stěhuje z centra města Humpolec do nového areálu, který vyrostl v brownfieldu u vlakového nádraží. Výrobní hala o rozloze 4500 m² včetně kanceláří umožní nejmodernější procesy výroby s důrazem na truhlářskou tradici firmy.

Vedle inovace výroby je cílem firmy lepší pracovní prostředí pro zaměstnance a vyšší kvalita produktů. Díky rozlehlosti areálu a nové haly jsou všechna oddělení firmy – výroba, technologické centrum, administrativa a obchodní oddělení – na jednom místě.

Nová výrobní hala s moderní technologií

Celý koncept výroby je založen na automatizaci a digitalizaci. Cílem je narovnání a zkrácení toku výrobních procesů a jejich jednoduchá kontrola. Kompletně nová technologie zajistí výrobu pro inovované nábytkové řady MOVE ME i ostatních produktů.

Administrativní část budovy

Nechtěli jít v zajetých kolejích typizovaných kanceláří v oplechovaných krychlích. Celý areál proto promýšleli nejenom provozně, ale i vizuálně. Prostor před budovou pojali jako malé náměstí s pracovními stoly a zelení, které mohou návštěvníci, ale i zaměstnanci využívat k práci nebo odpočinku. Přestože oficiální showroom zřídili ve vstupní hale, kompletní nábytkové portfolio firmy návštěvníci uvidí ve všech interiérech pro zaměstnance a návštěvy. Interiéry navržené studiem schwestern jsou spíše technicistní, monochromní, aby co nejvíce vynikly produkty, které jsou vizitkou firmy. Kanceláře jsou řešené různě od menších se 2 – 4 pracovními stoly až po větší kancelář pro deset osob, která je vizuálně a akusticky členěná na menší zóny. Zasedací místnosti slouží nejen pro schůzky s klienty či interní porady, ale i jako prostory pro videohovory či jako “telefonní budky”. Neméně důležitá je i menší kantýna pro zaměstnance a neformální schůzky s návštěvníky a vnitřní relax zóna.

Foto: PROFIL NÁBYTEK

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina