aktuality

Veletrh WOOD-TEC 2019 se zaměří na digitální výzvy blízké budoucnosti

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

Letošní Mezinárodní veletrh pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl WOOD-TEC proběhne na brněnském výstavišti od 29. října do 1. listopadu. Už v minulém ročníku se WOOD-TEC zaměřil na automatizaci a digitalizaci výroby, letošní ročník v tomto zaměření pokračuje, avšak v mnohem větší hloubce. Průmyslová výroba prochází v současné době digitální revolucí a tyto změny nemíjejí ani dřevozpracující a nábytkářský průmysl.

Na veletrhu se představí hlavně tuzemští výrobci strojů pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl, jednoúčelové stroje, nástroje, nářadí a služby pro nábytkáře.

Doprovodný program

Centrem doprovodného programu bude stejně jako v minulém ročníku WOOD-TEC aréna a členění programu bude tematicky zachováno podle dní: technologický den (30.10.), nábytkářský den (31.10.) a den odborného školství (1.11.). První den bude věnován oficiálním akcím, incomingovým misím, nákupním workshopům. Hlavním tématem nejen doprovodného programu, ale i celého veletrhu je digitální budoucnost dřevařů a nábytkářů. V této oblasti připravují Veletrhy Brno velké množství prakticky zaměřených přednášek a prezentací, v přípravě je také digitální naučná stezka, na které je možné zjistit, jak jsou jednotlivec nebo firma připraveni na digitální budoucnost.

Součástí veletrhu jsou také vyhlášení výsledků Investice roku v nábytkářském průmyslu, mezinárodní konference FURNITURE AND WOODWORKING CLUSTER PARTNERSHIP, zasedání EUMABOIS nebo přednášky designérky Ivy Bastlové, které budou probíhat v expozici s částí vzorového bytu.

Pokračovat bude také exponátová soutěž WOOD-TEC Award. Vystavovatelé budou moci využít nový iKatalog.

Dílna v akci

Čerstvou novinkou je sekce Dílna v akci, kde budou moci vystavovatelé předvádět práci s nabízeným sortimentem, správné postupy a optimální využití. O tuto část doprovodného programu je velký zájem zejména mezi vystavovateli komponentů.

Zaměření na digitalizaci a koncepce rozvíjející úspěšné prvky minulého ročníku veletrhu jsou předpokladem, že WOOD-TEC 2019 bude zásadní dřevařskou a nábytkářskou událostí roku a že pomůže návštěvníkům úspěšně čelit výzvám, které jsou v podobě nových technologií před výrobce a distributory postaveny.

Ilustrační foto: archiv BVV

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina