aktuality

IKEA získala sedm ocenění Red Dot za produktový design

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

IKEA obdržela sedm ocenění Red Dot Award 2019 za reprosoustavu SYMFONISK WiFi, venkovní pohovku BRUSEN, stůl OMTÄNKSAM, pracovní lampu SVALLET, digestoř FOKUSERA, troubu FINSMAKARE a mikrovlnnou troubu FINSMAKARE.

„Jsme šťastní a hrdí, že IKEA získala tyto ceny. Nejenže upozorňují na perfektní výrobky IKEA, ale také nám říkají, že naše filozofie designu, pracující s tzv. demokratickým designem, umožňuje dobrý design pro mnoho lidí. Bez ohledu na to, zda se jedná o návrh lampy, pohovky, kuchyňských spotřebičů, stolu nebo reproduktoru, můžeme dosáhnout vynikající kvality designu a výsledků při zohlednění formy, funkce, kvality, udržitelnosti a cenové dostupnosti,“ říká Evamaria Rönnegård, design manager v IKEA Švédsko.

V letošním roce bylo přihlášeno více než 5500 výrobků, které byly posuzovány individuálně nezávislou mezinárodní odbornou porotou. Cena Red Dot Award je jednou z největších světových produktových soutěží. Všechny oceněné výrobky IKEA budou představeny v muzeu Red Dot Design Museum, největším muzeu moderního designu a slavnostní předávání cen se bude konat v červenci 2019 v Essenu.

Zdroj: IKEA

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina