materiály

Objednávky hran po metrech

Ostermann
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

V kreativním nábytkářství se čím dál větší důraz klade na individualitu a nápaditost. K nejnovějším trendům patří především stylové akcenty, jichž se docílí moderními kombinacemi materiálů nebo hranami v kontrastních barvách. Díky dodávkám v minimálních množstvích a široké nabídce hran je firma Ostermann perfektním partnerem při realizaci těchto trendů.

Firma Ostermann má skladem největší sortiment nábytkových hran v Evropě. Ve svém nově rozšířeném, plně automatizovaném skladu má tento specialis­ta na hrany nyní více než 40 000 skladových míst a tudíž mnohem více místa pro svou rostoucí nabídku hran. A to je moc dobře, protože poptávka po nových barvách, dekorech a površích neustále roste.

Vytváření kontrastů

Trendové hrany v kontrastních barvách jsou oblíbené a neskutečně úchvatné. Díky dodávkám v minimálních množstvích může truhlář/stolař použít jako akcent nejrůznější barvy a dekory, aniž by mu přitom vznikaly zbytečné náklady kvůli velkým zbytkům.

Když se útulnost potkává se stylem

V současnosti vznikají odvážné kombinace různých materiálů. Útulnost přírodních materiálů, jako je dřevo, se potkává s moderními akcenty vytvořenými použitím prvků betonu nebo hliníku. Firma Ostermann zaregistrovala tento trend a nabízí ABS hrany v imitaci dřeva, kamene a betonu, ale i hrany z pravého dřeva a hrany s vrstvou z pravého hliníku.

Příjemný pocit

Už dávno nezáleží jen na vzhledu. Čím dál větší význam hraje i hmatové vnímání hran. Firma Ostermann proto vede ve svém sortimentu hrany v mnoha různých strukturách, stupních lesku a površích a neustále ho dál rozšiřuje.

Malé množství – velká nabídka – rychlé dodání

Díky firmě Ostermann může truhlář/stolař perfektně zabodovat individualitou a rychlostí. Tento specialista na hrany dodává svou neustále rostoucí nabídku hran již od délky 1 metru, v různých tloušťkách a v libovolné šířce do 100 mm. Skladové zboží objednané do 16 hodin odesíláme ještě ten samý den. Tím lze efektivně snížit náklady na skladování a realizovat zakázky flexibilně a v termínu.

Pro zákazníky vede cesta do e-shopu Ostermann přes www.ostermann.eu.

Kontakty:

Ostermann Česko spol. s r. o.
Lomnického 1705 / 9
CZ-140 00 Praha 4 – Nusle
tel.: +420 255 717 371
fax: +420 255 717 373
e-mail: prodej.cz@ostermann.eu
e-mail: prodej.sk@ostermann.eu
www.ostermann.eu

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina