aktuality

Diamanty českého byznysu 2018

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Na slavnostním večeru v pražském Hudebním divadle Karlín byly 14. 2. 2019 poprvé uděleny Diamanty českého byznysu – nové ceny, které se mají stát tradičním a prestižním ohodnocením výkonnosti českých firem v jednotlivých regionech.

V Kraji Vysočina se na první pozici umístila společnost IMA-materiál pro nábytkový průmysl s.r.o., dodavatel kašírovacích a obalovacích fólií, nábytkových hran a tenkého papíru. Kompletní výsledky najdete ZDE.

Ceny Diamanty českého byznysu jsou udělovány na základě žebříčku, sestavovaného vždy ke konci roku analytickými experty společnosti Bisnode na základě objektivních ekonomických ukazatelů za poslední tři roky (letos tedy za období 2015 – 2017) pro všech čtrnáct krajů České republiky, přičemž za každý kraj jsou oceňovány vždy tři nejlépe hodnocené společnosti.

Do žebříčku vstupují společnosti se sídlem v České republice, které splňují obrat 100 mil. Kč až 5 mld. Kč a mají veřejně dostupné účetní závěrky za poslední tři roky. Kvalitativním kritériem je schopnost firem dostát svým závazkům, což znamená, že hodnocená společnost nesmí být v likvidaci či insolvenčním řízení a současně nesmí být evidována jako nespolehlivý plátce/osoba s pohledávkami státu či dalších subjektů.

Zdroj: COT media

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina