materiály

Moderní a útulné v kombinacích dřeva a kovu

Ostermann
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

Žhavým trendem je kombinace různých materiálů – aktuálně k těm nejžádanějším patří kombinace dřeva a kovu. Zatímco dřevo dodá obytnému prostoru na útulnosti, kovové komponenty do něj vnesou moderní prvek. Firma Ostermann tady má hodně co nabídnout, a to díky svému širokému sortimentu hran v dekorech dřeva a kovu.

Pro docílení perfektní iluze

Je to pravé, nebo ne? Tuto otázku si čím dál častěji kladou dokonce i samotní odborníci, když mají před sebou povrch, který má vzhled dřeva nebo kamene. Specialista na hrany, firma Ostermann, nabízí ABS hrany imitující pravé dřevo nebo kov a tím drží krok s moderními trendy v interiérovém designu. Přidají-li se k tomu navíc různé povrchové struktury lze pak už jen stěží rozpoznat rozdíl od pravého dřeva nebo kovu.

Realita

Komu ani to nestačí, tomu se u firmy Ostermann nabízí i další možnost. Specialista na hrany má totiž kromě neustále se rozšiřující nabídky hran z pravého dřeva také hrany s vrstvou z pravého hliníku. I v tomto případě lze vybírat z různých barev, povrchů a struktur – individualitě a kreativitě se zkrátka meze nekladou.

Kdo odvážně kombinuje, ten má úspěch zaručen

Dřevěné a kovové dekory mají jedno společné: ve spojení dekoru a struktury působí obzvláště ušlechtile. Objeví-li se někde společně, zajistí nábytku trvalou krásu. Kombinace přirodního dřeva a moderní elegance kovu zde vytvářejí zcela zvláštní efekty.

Aby mohl stolař realizovat aktuální nábytkové trendy individuálně a úsporně, dodává Ostermann své hrany již od délky jednoho metru a v libovolné šířce až do 100 mm.

Aby mohli truhláři následovat aktuální nábytkové trendy ve spojování dřevěných a kovových dekorů a využít je při výrobě nábytku, najdou u firmy Ostermann široký výběr hran z ABS, melaminu, 3D akrylátu a pravého dřeva s velkým množstvím různých struktur, ale i hrany s vrstvou z pravého hliníku.

Pro zákazníky vede cesta do e-shopu firmy Ostermann přes webovú stránku www.ostermann.eu.

Kontakt:

Ostermann Česko spol. s r. o.
Lomnického 1705 / 9
CZ-140 00 Praha 4 – Nusle
VOLEJTE ZDARMA: 800 143 142
fax: +420 255 717 373
e-mail: prodej.cz@ostermann.eu
e-mail: prodej.sk@ostermann.eu
www.ostermann.eu

Aby mohl stolař realizovat aktuální nábytkové trendy individuálně a úsporně dodává Ostermann své hrany již od délky jednoho metru a v libovolné šířce až do 100 mm
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina