materiály

EGGER pracovní desky: Řešení nejen pro kuchyně

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

S rostoucí popularitou otevřeného obývacího prostoru a kuchyňských ostrůvku se pracovní desky stávají středem pozornosti a významně ovlivňují vzhled nejen kuchyně. Kvalitní pracovní deska je ozdobou každé kuchyně a srdcem domova.

Firma EGGER, jako výrobce materiálů na bázi dřeva, vyrábí pracovní desky pro kuchyně s jedinečným a moderním designem. Kolekce dekorů sladěných se strukturami nabízí širokou škálu dekorů s efekty kamene, betonu, kovu, keramiky a dřeva nejen na pracovních deskách, ale také na laminátech a hranách. Využitím výrobků z jednoho zdroje lze snadno vytvořit výjimečné kuchyně – a to nejen jako místa pro přípravu jídla.

Ještě před několika lety byly kuchyně oddělenými místnostmi, kde se připravovalo výhradně jídlo, v dnešní době se však jejich role změnila. Jako otevřený prostor, kombinovaný často také s jídelnou a obývacím pokojem, jsou místem k setkávání a v mnoha domácnostech středem každodenního života. Taková variabilita funkčnosti prostoru vyžaduje samozřejmě úpravy místnosti i designu. Aby byli výrobci a architekti schopni splnit tyto požadavky, jsou všechny dekory v EGGER kolekci dekorativních materiálů 2017–2019 součástí systému vzájemně sladěných dekorů a struktur.

Centrální prvek v jednotném designu

Design každé kuchyně začíná výběrem pracovní desky. Ta se v současné době přesouvá do centra dění díky trendu otevřených obytných prostor a kuchyňských ostrůvků. Je rovněž velmi důležité, jak se pracovní deska kombinuje s dalšími prvky kuchyně, jako jsou dvířka, korpusy skříněk, zadní stěny, police, ale i podlaha.

Velký výběr dekorů EGGER s efekty kamene, betonu, kovu, keramiky a dřeva jde zcela v duchu nejnovějších trendů designu kuchyní. Hluboké struktury a reálný stupeň lesku propůjčují pracovním deskám EGGER autentický vzhled. Často je lze na pohled i na dotek jen stěží odlišit od skutečných materiálů. Kámen, beton, kov, keramika a dřevo jsou často drahé materiály, přičemž i jejich manipulace, zpracování a údržba bývají velmi obtížné. Architekti a výrobci používají pracovní desky EGGER k vytvoření návrhů kuchyní moderního vzhledu podle nejnovějších trendů s mnoha důležitými výhodami: Jsou odolné proti opotřebení, nárazu, poškrábání i vůči skvrnám, snadno se čistí a udržují.

Svoboda výběru díky sladěné kolekci dekorů a struktur EGGER

Pracovní deska a čelní plochy skříněk, které vypadají stejně. Zádové desky v dekoru kuchyňské desky. Hrany jsou dokonale sladěné v dekoru a struktuře. V duchu motta „Vše z jednoho zdroje“ nabízí EGGER vybrané dekory v kolekci sladěných dekorů a struktur jako pracovní desky i jako laminát, plastové hrany ABS, zádové desky a těsnící lišty. Čelní hrany se vzhledem příčného řezu spárovkou doplňují nabídku povrchů se synchronizovanými póry EGGER Feelwood a působí tak na pracovní desce velmi reálně.

EGGER pracovní desky: Řešení nejen pro kuchyně

•    Moderní návrhy kuchyní s výrobky a dekory EGGER.
•    Kolekce sladěných dekorů a struktur EGGER: Všechny dekory pracovních desek jsou k dispozici i jako laminát a plastové hrany.
•    Dekory s efektem kamene, betonu, kovu, keramiky a dřeva jsou v duchu nejnovějších trendů designu kuchyní.
•    Pracovní desky EGGER spojují autentický vzhled s mnoha praktickými výhodami: Jsou odolné proti opotřebení, nárazu, poškrábání i vůči skvrnám, snadno se čistí a udržují.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina