technológie

Nové formátovací pily ROJEK z Kostelce

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

V závodě firmy ROJEK, na základě požadavku trhu, vznikly dvě nové průmyslové formátovací pily.

ROJEK PF 400 S – CNC CONTROL 3 AXIS s programovatelným elektromotorickým vysouváním a naklápěním pilového kotouče a programovatelným elektro­motorickým posuvem a odměřováním podélného pravítka. Pila je řízena systémem horního ovládání přes dotykový LCD panel od německého dodavatele KEB (techn. parametry viz. ZDE). Pro vysokou přesnost a kvalitu řezu je na pile použit nový posuvný stůl CV 400T na ocelových kalených tyčích šíře 400mm.

Druhou novou průmyslovou formátovací pilou je ROJEK PF 350 CONTROL 2 AXIS, která má programově ovládané osy zvedání a naklápění pilového kotouče (tech. parametry viz. ZDE).

Tyto pily a všechny ostatní profesionální dřevoobráběcí stroje ROJEK řad EURO 9 a INDUSTRY 9 jsou vyráběny ve výrobním závodě ROJEK v Kostelci nad Orlicí. V tomto závodě na stejné lince jsou také vyráběny formátovací pily ALTENDORF START 45 pro německého odběratele ALTENDORF. Díky kvalitní české výrobě, historii firmy ROJEK, dostupnosti náhradních dílů a zkušenosti stabilního servisního týmu, má zákazník jistotu, že mu vynaložená investice bude sloužit bez problémů dle jeho představ. Proto je také možné nahlédnout přímo do výrobního procesu strojů ROJEK. Novinky a další zástupce strojů ROJEK bude možné si prohlédnout na výstavě PRAGOLIGNA na expozici společnosti ROJEK ve dnech 11.–13. října 2018.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina