aktuality

PROFIL NÁBYTEK na výstavě Design Shaker představí koncept moderní kanceláře

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Společnost PROFIL NÁBYTEK z Humpolce představí na svém stánku v rámci výběrové přehlídky interiérového designu Design Shaker, která se uskuteční v PVA EXPO Letňany v termínu 22. – 25. 3. 2018, nový stůl s „nekompromisním“ názvem TAK.

Stánek PROFIL NÁBYTEK bude zaměřen na kancelář jako prostor, který lze vnímat všemi smysly. „Precizní minimalismus, forma následovaná funkcí, modularita a etika jsou základními body nového konceptu kancelářských prostorů, které je podle nás nutné dodržovat,“ říká se v pozvánce společnosti.

Ústředním produktem stánku bude na přehlídce nový stůl nesoucí název TAK. „Té“, „Á“, „Ká“ jsou písmena, která se propisují do konstrukce, spojů a detailů nové kancelářské kolekce. Ta vychází z úspěšné řady modulárního nábytku MOVE ME, kterou navrhla dvojice designérek ze studia Schwestern. „Tvary jsou jednoduché, inspirované typografií, ale i klasickými truhlářskými spoji. Hlavní důraz je kladen na funkci. Stůl je navržen jako konferenční, ale i jako dočasné pracoviště až pro šest lidí. Reaguje na současné pracovní návyky a potřebu flexibility,“ vysvětluje designérka Iveta Čermáková.

Celý stánek má představit místo k práci, kde jednotlivé prvky, v kombinaci se správně navrženým prostorem a jeho správným užíváním, působí pozitivně a nerušivě na naše smysly. Místo je vhodné k soustředění i potkávání, nechybí v něm rostliny, chytré detaily, ale například i inovace v podobě „telefonní budky“. To vše je vyrobeno z nadčasových a trvanlivých produktů, které zajišťují dobrou údržbu a dlouhodobou udržitelnost.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina