aktuality

Pozvánka na SCM Open House Rimini

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

SCM Open House 2017Popredný svetový výrobca drevoobrábacích strojov SCM Group pozýva výrobcov nábytku na Dni otvorených dverí do svojho výrobného závodu v Rimini od 26. do 28. januára 2017.

Počas SCM Open House Rimini sa výrobcovia nábytku sústredia do showroomu, kde môžu odskúšať technické inovácie strojov s využitím najnovších poznatkov. Technici im predstavia všetky podrobnosti. Premiéru bude mať nový rad obrábacích centier Morbidelli. Budú tu aj ukážky ďalších typov CNC obrábacích centier, olepovačiek hrán. Záujem je aj o nárezové píly doplnené automatickým skladom, širokopásové brúsky a ďalšie špičkové stroje pre výrobu nábytku.

SCM Group tvorí 15 výrobcov, ktorí sú lídrom talianskych výrobcov strojov. Ročne produkujú 17 tisíc strojov pre priemyselnú a tradičnú výrobu.

Paralelne s prezentáciou značky Morbidelli bude prebiehať Deň otvorených dverí firmy Stefani. Výrobcovia nábytku očakávajú najmä nové modely olepovačiek hrán Solution.

Všetci návštevníci budú mať „otvorené dvere“ do výrobných dielní, aby sa mohli oboznámiť s výrobným procesom jednotlivých typov strojov, ich súčastí a montáže. Takto môžu sledovať prístup konštruktérov a technikov k zostavovaniu a spoľahlivej funkčnosti drevoobrábacích strojov.

Na prehliadku pozývajú dodávatelia technológií Italcomma Slovakia a Italcomma Moravia. V prípade záujmu účasti na odbornom podujatí sa možno kontaktovať na italcomma@italcomma.sk. Pod ich záštitou sa môžete zúčastniť odborného programu vo štvrtok a piatok od 9:00 do 17:00, v sobotu od 9:00 do 13:00. Na náklady SCM je zabezpečené občerstvenie (vrátane večere) a ubytovanie na jednu noc.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina