aktuality

Hlasujte pro nejlepší úspornou budovu Česka

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Dum pod smrkemPasivní domy jsou nejmodernější stavby současnosti. Jsou kvalitně postavené, ekologické a zdravé pro své obyvatele. V Česku se jich každoročně postaví stovky, stejně jako energeticky úsporných budov. Jenže, které z nich jsou nejlepší?

Soutěžní přehlídka Pasivní dům 2016 hledá, mapuje a oceňuje nejzajímavější úsporné domy na území České republiky. Ať už ty nulové, pasivní nebo s velmi nízkou energetickou náročností, rodinné, bytové, administrativní, ale i školy, domy úplně nové nebo do úsporné energetické třídy nově zrekonstruované. Cílem zkrátka je představit široké veřejnosti moderní české stavby 21. století a ocenit nejlepší úsporné projekty současnosti.

Z 53 přihlášených domů porota vybrala vítěze jednotlivých kategorií a současně vybrala 13 finalistů, ze kterých hlasováním veřejnosti vzejde vítěz Ceny veřejnosti. Je mezi nimi i 6 dřevostaveb.

Podpořte svého favorita a hlasujte do 31. ledna. Dům s nejvyšším počtem hlasů získá Cenu veřejnosti. Každý hlasující má k dispozici až tři hlasy a může hlasovat pouze jednou. Hlas je platný po potvrzení hlasování dle pokynů zaslaných emailem. Každý hlasující získává volnou elektronickou vstupenku na veletrh FOR PASIV 2017. Tři hlasující, jejichž odpověď na soutěžní otázku bude nejblíže skutečnosti, vyhrají jednu z cen:

  • poukaz v hodnotě 15 000 Kč na odběr zboží ze sortimentu společnosti SIKO KOUPELNY & KUCHYNĚ
  • poukaz v hodnotě 15 000 Kč na odběr zboží ze sortimentu společnosti CIKO s.r.o. – od komína po regulaci hoření
  • poukaz v hodnotě 15 000 Kč na odběr zboží ze sortimentu Zumtobel a Thorn

Více informací o soutěžní přehlídce najdete na www.pasivnidumroku.cz

Foto: Dřevostavba Dům pod smrkem (autor: Ing. Kateřina Šoulová)

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina