archív aktualít rok 2015

Jak se žije v pasivních domech? To bude hlavním tématem veletrhu FOR PASIV

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

FOR PASIV mInzerce

Plánujete změnu bydlení a stále váháte, zda zvolit dům nízkoenergetický nebo pasivní? Nemusíte trávit dlouhé hodiny a dny zjišťováním informací, všechny totiž dostanete na jednom místě. Před samotnou stavební sezónou, kdy je ještě dostatek času na všechna rozhodnutí, vám cenné rady poskytnou nejen vystavovatelé veletrhu FOR PASIV, ale také majitelé již realizovaných pasivních domů. To vše od 21. do 23. ledna 2016 v PVA EXPO PRAHA na 4. ročníku veletrhu nízkoenergetických, pasivních a nulových staveb.

Nebojte se zeptat na nejzásadnější otázky ohledně vytouženého bydlení, je to přeci rozhodnutí na celý život. Zajímá vás, jaké jsou výhody bydlení nízkoenergetického či pasivního, kolik peněz můžete v dlouhodobém časovém horizontu ušetřit nebo na co si dát pozor při výběru stavební firmy a samotné stavbě takového bydlení? Na všechny tyto otázky najdete na veletrhu FOR PASIV odpovědi. V druhé polovině ledna 2016 se v areálu PVA EXPO PRAHA představí několik desítek vystavovatelů, kteří předvedou typové projekty, ale i poradí se stavbou individuálního projektu. Zastoupeny budou i prověřené stavební firmy, výrobci izolací, technického zajištění domů nebo otvorových výplní.

Chybět nebude ani bohatý doprovodný program, jehož hlavním tématem bude „Jak se žije v pasivních domech?“. Centrum pasivního domu chystá velmi oblíbené Poradenské centrum. Odborníci návštěvníkům veletrhu pomohou s plánováním a návrhem stavby i s případnými nejasnostmi ve financování. Majitelé domů poradí prostřednictvím videorozhovorů všem zájemcům o nízkoenergetické nebo pasivní bydlení.

Velkým pomocníkem ve financování úsporného bydlení je program Nová zelená úsporám. Ten na veletrhu představí Státní fond životního prostředí. Návštěvníci tak budou mít jasno, na jak velké dotace z programu mohou dosáhnout.

V pořadí 4. ročník veletrhu FOR PASIV proběhne v multifunkčním areálu v PVA EXPO PRAHA v Letňanech souběžně s veletrhem CESTY DŘEVA, STŘECHY PRAHA, SOLAR PRAHA a ŘEMESLO PRAHA v termínu od 21. do 23. ledna 2016. Součástí souběhu veletrhů bude i okresní kolo velmi oblíbené soutěžní přehlídky stavebních řemesel SUSO.

Více na www.forpasiv.cz.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina