archív aktualít rok 2015

Konference Dřevostavby v praxi na téma fasády a zakládání dřevostaveb

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

DvP 9Ve dnech 5. a 6. 11. 2015 se v hotelu Skalský dvůr, Lísek u Bystřice nad Pernštejnem, uskuteční 9. ročník konference Dřevostavby v praxi, určené pro všechny odborníky z oblasti navrhování, výroby a realizace dřevostaveb. Hlavním tématem letošní konference budou fasády a zakládání dřevostaveb.

V úvodu vystoupí mj. Eva Svobodová, MBA z Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR, která hostům představí nový projekt na podporu řemesel.

Předběžný výběr z programu: Speciálním hostem je Ing. Josef Šanda, který řadu let působil na katedře architektury Vysoké školy uměleckoprůmyslové v Praze, Mjr. Ivana Nohová z Profesní komory požární ochrany se bude zabývat umísťováním staveb na pozemku, Oldřich Suldovský odhalí postup zakládání staveb na pěnovém skle A-Glass. Jiří Bartoš z firmy Sema CZ předvede naživo ukázku projektování dřevostaveb v programu Sema a představí nový modul pro navrhování fasád. Stefan Berbner (Inthermo) a Andrea Podlipská ze společnosti Izotem představí praktické pomůcky pro navrhování fasád. Ing. Jitka Beránková z VVÚD, Praha, s.p. bude prezentovat kontrolu kvality dřevostaveb prostřednictvím značky „Kvalitní stavba“. Ing. Tomáš Pošta z divize Weber se bude zabývat kontaktními fasádami. Antonín Šilhavík z firmy BeA CS představí novinku pro připevňování deskových materiálů při výrobě dřevostaveb. Pavla Bortlová z firmy Puidukoda CZ se bude zabývat dřevěnými fasádami. Jiří Odvárka z firmy Mafell odhalí doposud nikde neprezentovaný nový produkt z rodiny Mafell. Karel Bulín z firmy Dörken nám pomůže se správnou skladbou odvětrávaných fasád a střešních plášťů s dřevěnými prvky bez impregnace. Kompletní přehled řečníků najdete na webu konference.

Zajímavostí letošního ročníku budou souběžné workshopy, na které se budou moci účastníci registrovat po dokončené registraci na konferenci. Workshopy nebo lépe „Pracovní semináře“ budou navazovat na přednášky, ale budou probíhat v samostatných prostorách pro cca 20 osob. Účastníci seminářů budou mít přednášejícího plně k dispozici a budou mít prostor pro individuální dotazy a diskuzi.

Další zajímavou novinkou bude možnost ovlivňovat obsah přednášek. V průběhu kampaně budou přihlášení účastníci „zataženi“ do příprav konference a budou moci navrhovat, co by je v dané přednášce více zajímalo anebo naopak co je nezajímá…

Podrobné informace o konferenci jsou zveřejněny na www.drevostavbyvpraxi.cz, kde je k dispozici také registrační on-line formulář.

Záštitu nad konferencí převzala Hospodářská komora ČR, Asociace malých a středních podniků a živnostníků, Profesní komora požární ochrany a Sdružení výrobců stínicí techniky a jejích částí.

Konference je zařazena do projektu celoživotního vzdělávání ČKAIT a ohodnocena dvěma body.ČKA ohodnotila konferenci 3 body!

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina