archív aktualít rok 2015

Podzimní veletrhy FOR INTERIOR a FOR DECOR & PRESENT nabídnou inspiraci pro váš domov

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

ForInterior2015Inzerce

Přemýšlíte, jak zútulnit váš domov, abyste se v něm cítili neustále dobře? Občas i malý doplněk rozzáří interiér k nepoznání. Pokud se chystáte na kompletní proměnu vašeho „historického“ interiéru nebo jen hledáte vhodné bytové doplňky či dárky pro vaše blízké, inspiraci můžete najít na veletrhu.

Přední čeští i zahraniční vystavovatelé včetně designových studií představí v areálu PVA EXPO PRAHA od 1. do 4. října 2015 to nejlepší ze své produkce.

Veletrh nábytku, interiéru a designu FOR INTERIOR patří mezi největší podzimní akce svého druhu. Představí se na ní mnoho významných českých i zahraničních výrobců nábytku, ale i menších interiérových studií a bytových architektů, kteří vám poradí. Chybět nebude ani atraktivní doprovodný program. Pomocnou ruku při návrhu nového interiéru nabídne tým špičkových architektů z ateliéru de.fakto. Ti přímo před zraky návštěvníků zrealizují osm návrhů interiérů. Svou vysněnou představu o budoucím bydlení můžete do charitativní akce přihlásit i vy, a to na forshow.cz. Výtěžek z tohoto unikátního projektu poputuje na dobročinný projekt školy pro Barmu. Nejnovější poznatky ze světových veletrhů pak do Prahy přiveze Institut bytového designu, který si připravil seminář na téma Světové trendy v interiérech. Francouzská značka Ligne Roset, která patří mezi nejvýznamnější výrobce designového nábytku na světě, promění jednu halu v interaktivní prostor. V Pavilonu smyslů si návštěvníci užijí hru světel, ambientní hudba, pohodlí designového nábytku nebo ochutnávka francouzských specialit.

Již 6. ročník veletrhu FOR DECOR & PRESENT nabídne jako každý rok pomocnou ruku při nákupu vánočních dárků a dekorací do vašeho domova. Těšit se můžete na nepřeberné množství originálních dekorací, bytového textilu, luxusních dárků i maličkostí, které udělají radost. Po několika letech se objeví na veletržní scéně firma MOBAX, dovozce značkového zboží do kuchyně a bytových doplňků. Ta osvěží svou expozici o doprovodný program v podobě kuchařské show s šéfkuchařem Honzou Řepou. Na veletrhu se v české premiéře představí i polská firma z oboru floristiky – R. M. WARBET. Návštěvníkům předvede rozkvetlý stánek plný uměleckých květinových aranžmá a umělých květin. Připravena je i výstava současných tapiserií, kterou najdete na expozici Prague Patchwork Meeting. Pokud přemýšlíte, jak ozvláštnit váš interiér, může právě pro vás být názornou inspirací snoubení moderního designu s originální nástěnnou textilií.

Na jednu vstupenku budou moci návštěvníci zhlédnout 3 veletrhy a jejich atraktivní doprovodný program. Dvojici veletrhů pro bydlení doplní oblíbená akce FOR GASTRO & HOTEL, jejíž součástí bude letos i semifinále mezinárodní soutěže GLOBAL CHEFS CHALLENGE. To vše od 1. do 4. října 2015 v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina