archív aktualít rok 2015

Odborný seminář INTERIÉRY letos již koncem října

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Logo interiery2015VOŠ a SPŠ Volyně pořádá ve dnech 26. – 27. října 2015 4. ročník odborného semináře INTERIÉRY. Všem, kdo se pohybují v oblasti interiérů, nabídne řadu zajímavých přednášek z oblasti jejich navrhování a zařizování.

Letošní seminář INTERIÉRY bude poprvé na žádost účastníků předchozích ročníků dvoudenní a ti letošní se mohou těšit např. na přednášku známé designérky Ing. arch. Heleny Dařbujánové, na vstup ředitele Institutu bytového designu Petra Tschakerta či na prezentaci návrhu českého pavilonu na mezinárodní výstavě Expo.

„Ústředním motivem letošního ročníku je ‚realizace‘, a to z mnoha úhlů pohledu. Účastníci si kupříkladu budou moci poslechnout, jak navrhoval interiér s názvem Vzpomínky na Afriku přední slovenský designér Michal Staško, jak se tvořilo prestižní klenotnictví v Mnichově či téma Malé Velké zakázky. Mluvit se bude také o světle a jeho vlivu na lidskou psychiku, o tom, jak image pomůže zakázku vůbec získat, a když už ji máme, kdo by ji měl zrealizovat. Na scénu přijde i trendová záležitost vertikálních zahrad v interiéru a mnoho dalšího,“ slibuje spoluorganizátorka projektu Ing. Iva Bastlová DiS. z pražského ateliéru LOXO a dodává, že posluchače tentokrát čeká více než 25 poutavých, výstižných a stručných přednášek.

Organizátor akce, VOŠ a SPŠ Volyně, pro účastníky chystá i tradiční společenský večer, kde bude příležitost neformálně probrat ožehavá témata a navázat nové kontakty.

Podrobný program i on-line přihlášení najdete v nejbližších dnech na webových stránkách www.interiery2000.cz.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina